Vilniuje, Žvėryne jau du dešimtmečius skamba gyvo džiazo melodijos, čirška patiekalai ir netyla pokalbiai.
Namų restoranas VERANDA – tai improvizacijos tiek džiaze, tiek gastronomijoje. Ne restoranai ir kavinės yra traukos centrai, o prie staliukų susibūrę žmonės, jų istorijos ir pokalbiai. Keičiasi meniu, interjeras, gatvės už lango, bet svarbiausia išliko žmonių noras susitikti, švęsti, kalbėtis.
MENIU
PIRMASIS PATIEKALAS
Geltonųjų burokėlių karpačas su degintu ožkos sūriu, pagardintas burokėlių humusu bei kanapių sėklomis
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Telyčios nugarinė su svogūnų ir miso pagardu bei “Cajun” sviestu
DESERTAS
Balto šokolado kremas su šafranu ir kardamonu, patiekiamas su migdoliniu biskvitu, pagardintas marinuota karambole ir obuolių džemu.
Virtuvėje – “Verandos” virtuvės komanda
Kęstučio g. 39, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
Degustacijų pateikimo laikas:
I - V 15.00 – 21.00
VI - VII 11.00 – 21.00