restaurant-cover

Vanagupė

Restorano koncepcija – natūralumas | sezoniškumas | paprastumas.

Apie restoraną

Restoranas „Vanagupė“ – europietiškos virtuvės atstovas, įsikūręs Baltijos pakrantėje Palangoje. Restorano koncepcija – natūralumas | sezoniškumas | paprastumas.

Patiekaluose dominuoja sezoniniai produktai, skonių harmonija, subtilus pateikimas. Jauki ir svetinga restorano atmosfera kviečia susitikti tiek verslo pietų, tiek ir romantiškos vakarienės žvakių šviesoje.

MENIU

PIRMASIS PATIEKALAS

Varškės sūrio spurgytės su šonine, medaus jogurtu ir juodos duonos trupiniais

ANTRASIS PATIEKALAS

Graikiška Kakavia sriuba su lašišos - krevečių virtiniais

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Lėtai kepta ispaniška ėrienos koja su bulvių piurė, balto svogūno kremu ir Demi-glace padažu

DESERTAS

Austriškas štrudelis su vaniliniais ledais

Virtuvės šefas – Paulius Satkauskas

Vanagupės g. 31, Palanga

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 460 41199

HC108-FO@accor.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00

Galerija