Restorano koncepcija – natūralumas | sezoniškumas | paprastumas.
Restoranas „Vanagupė“ – europietiškos virtuvės atstovas, įsikūręs Baltijos pakrantėje Palangoje. Restorano koncepcija – natūralumas | sezoniškumas | paprastumas.
Patiekaluose dominuoja sezoniniai produktai, skonių harmonija, subtilus pateikimas. Jauki ir svetinga restorano atmosfera kviečia susitikti tiek verslo pietų, tiek ir romantiškos vakarienės žvakių šviesoje.
MENIU
PIRMASIS PATIEKALAS
Varškės sūrio spurgytės su šonine, medaus jogurtu ir juodos duonos trupiniais
ANTRASIS PATIEKALAS
Graikiška Kakavia sriuba su lašišos - krevečių virtiniais
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Lėtai kepta ispaniška ėrienos koja su bulvių piurė, balto svogūno kremu ir Demi-glace padažu
DESERTAS
Austriškas štrudelis su vaniliniais ledais
Virtuvės šefas – Paulius Satkauskas
Vanagupės g. 31, Palanga
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 460 41199
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00