Tradicinius lietuviškus skonius stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.
Two Senses koncepciją įkvėpė Skandinavijos New Nordic manifestas – tikslas populiarinti vietinius produktus ir gamintojus, atskleisti maisto sezoniškumą, atsižvelgti į tvarų produktų naudojimą, atsakingą gyvulininkystę, apjungti gerą skonį, kokybę ir naujas gamybos technologijas.
Mūsų kūryboje – lietuviška virtuvė, lokalūs produktai, maisto ir gėrimų dermė. Kurdami meniu galvojome, kuo kvepia mūsų sodai, kokius prisiminimus kelia mūsų sezonai, kokie skoniai gimsta mūsų ūkiuose, ką dovanoja mūsų miškai ir upės. Tradicinius lietuviškus skonius stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Lietuviškos duonos traškutis | japoniška miso sviesto puta | fermentuoti agurkai
PIRMASIS PATIEKALAS
Upėtakio kapotinis | obuolių & agurkų žele | baltieji ridikai | ryžių & nori traškučiai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Putpelė pagal XVIII amžiaus receptą
Miško grybų ir riešutų įdaras | deginti burokėliai | bulvių kroketas | sodrus umami padažas
DESERTAS
Rudens moliūgų tiramisu | traškūs riešutai | šokoladas | cinamonas
Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė
K. Donelaičio g. 27, Kaunas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 640 25879
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 12.00 – 22.00