restaurant-cover

Two Senses

Tradicinius lietuviškus skonius stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.

Apie restoraną

Two Senses koncepciją įkvėpė Skandinavijos New Nordic manifestas – tikslas populiarinti vietinius produktus ir gamintojus, atskleisti maisto sezoniškumą, atsižvelgti į tvarų produktų naudojimą, atsakingą gyvulininkystę, apjungti gerą skonį, kokybę ir naujas gamybos technologijas.

Mūsų kūryboje – lietuviška virtuvė, lokalūs produktai, maisto ir gėrimų dermė. Kurdami meniu galvojome, kuo kvepia mūsų sodai, kokius prisiminimus kelia mūsų sezonai, kokie skoniai gimsta mūsų ūkiuose, ką dovanoja mūsų miškai ir upės. Tradicinius lietuviškus skonius stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Lietuviškos duonos traškutis | japoniška miso sviesto puta | fermentuoti agurkai

PIRMASIS PATIEKALAS

Upėtakio kapotinis | obuolių & agurkų žele | baltieji ridikai | ryžių & nori traškučiai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Putpelė pagal XVIII amžiaus receptą

Miško grybų ir riešutų įdaras | deginti burokėliai | bulvių kroketas | sodrus umami padažas

DESERTAS

Rudens moliūgų tiramisu | traškūs riešutai | šokoladas | cinamonas

Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė

K. Donelaičio g. 27, Kaunas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 640 25879

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   12.00 – 22.00

Galerija