Šis tas iš Viduržemio jūros regiono, keli akcentai iš Artimųjų Rytų. Autentika be pretenzijos. Geras maistas. Erdvė, kurianti puikią atmosferą.
Tibeto budistų kultūroje “tummo” reiškia vidinę žmogaus kūno šilumą arba techniką, kuri leidžia sureguliuoti kūno temperaturą ir kontroliuoti vidinius organizmo procesus. Perėmę šią įdėją, įkūrėme į gerą savijautą bei kasdienius sveikatinimosi įpročius orientuotą erdvę.
Virtuvėje mums svarbiausia rūpestis, kantrybė ir dėmesys detalėms, Maži linkėjimai mėgstamiems kraštams susitinka su lengvais, maistingais, spalvingais patiekalais. Šis tas iš Viduržemio jūros regiono, keli akcentai iš Artimųjų Rytų. Autentika be pretenzijos. Geras maistas. Erdvė, kurianti puikią atmosferą.
MENIU
PIRMAS UŽKANDIS
Tunas shiso
Tuno kapotinis, alepo pipirai, shiso lapai, nam jim jaew padažas
ANTRAS UŽKANDIS
Degintas kopūstas
Ant griliaus degintas kopūsto iešmelis, tamarindų tahini, sambal aliejus, topinambų ir kedrinių pinijų traškučiai
KARŠTAS PATIEKALAS
Kofta
Avienos – jautienos kofta kepta ant griliaus, tahini, prieskoninių žolelių salotos
DESERTAS
Crémeux
Šokoladas, lazdyno riešutų praline, gervuogės
Virtuvės šefas – Tadas Praškevičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Mindaugo g. 23C, Vilnius
Rezervacijai:
+370 628 45023
Degustacijų pateikimo laikas:
IV - VI 17.00 – 22.00