restaurant-cover

Tummo

Šis tas iš Viduržemio jūros regiono, keli akcentai iš Artimųjų Rytų. Autentika be pretenzijos. Geras maistas. Erdvė, kurianti puikią atmosferą.

Apie restoraną

Tibeto budistų kultūroje “tummo” reiškia vidinę žmogaus kūno šilumą arba techniką, kuri leidžia sureguliuoti kūno temperaturą ir kontroliuoti vidinius organizmo procesus. Perėmę šią įdėją, įkūrėme į gerą savijautą bei kasdienius sveikatinimosi įpročius orientuotą erdvę.

Virtuvėje mums svarbiausia rūpestis, kantrybė ir dėmesys detalėms, Maži linkėjimai mėgstamiems kraštams susitinka su lengvais, maistingais, spalvingais patiekalais. Šis tas iš Viduržemio jūros regiono, keli akcentai iš Artimųjų Rytų. Autentika be pretenzijos. Geras maistas. Erdvė, kurianti puikią atmosferą.

MENIU

PIRMAS UŽKANDIS

Tunas shiso

Tuno kapotinis, alepo pipirai, shiso lapai, nam jim jaew padažas

ANTRAS UŽKANDIS

Degintas kopūstas

Ant griliaus degintas kopūsto iešmelis, tamarindų tahini, sambal aliejus, topinambų ir kedrinių pinijų traškučiai

KARŠTAS PATIEKALAS

Kofta

Avienos – jautienos kofta kepta ant griliaus, tahini, prieskoninių žolelių salotos

DESERTAS

Crémeux

Šokoladas, lazdyno riešutų praline, gervuogės

Virtuvės šefas – Tadas Praškevičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Mindaugo g. 23C, Vilnius

Rezervacijai:

+370 628 45023

restoranas@tummo.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

IV - VI   17.00 – 22.00

Galerija