restaurant-cover

Stikliai

Tai vieta, kur tradicijos ir modernumas susijungia į tobulą harmoniją.

Apie restoraną

Nuo pat 1987 metų duris atvėręs restoranas „Stikliai“ jau dešimtmečius džiugina tiek vietinius, tiek užsienio svečius išskirtine atmosfera, aukščiausios kokybės aptarnavimu ir, žinoma, nepamirštamais skoniais. Tai vieta, kur tradicijos ir modernumas susijungia į tobulą harmoniją.

„Stiklių“ meniu rasite lietuviškais akcentais paįvairintus europietiškos virtuvės patiekalus, ruošiamus pagal prancūziškas technikas. Restorano virtuvės šefas itin vertina vietinę produkciją – didžioji dalis šviežių daržovių, vaisių, uogų ir prieskoninių žolelių yra užauginama „Stikliams“ priklausančiame natūriniame ūkyje Dubingiuose.

MENIU

AMUSE-BOUCHE

Moliūgų arančini

ŠALTAS UŽKANDIS

Oto ceviche su šaltalankiais

Otas | šaltalankių želė | šaltalankių-apelsinų gelis | rūkyti ikrai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Tailandietiška jautiena

Marinuotos morkos | švieži mangai su čili pipirais | kokosų-kario padažas

arba

Menkės filė

Rūkytų svogūnų “Panna cotta” | marinuoti shimieji grybai | Jeruzalės artišokų kroketai | svogūnų consommé

DESERTAS

Jogurto putėsiai su persikų-slyvų compote

Ličių šerbetas | morengas

Virtuvės šefas – Pavel Koncejalov

Gaono g. 7, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 5 264 9580

restaurant@stikliaihotel.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II - VI   17.00 ir 20.00

Galerija