Tai vieta, kur tradicijos ir modernumas susijungia į tobulą harmoniją.
Nuo pat 1987 metų duris atvėręs restoranas „Stikliai“ jau dešimtmečius džiugina tiek vietinius, tiek užsienio svečius išskirtine atmosfera, aukščiausios kokybės aptarnavimu ir, žinoma, nepamirštamais skoniais. Tai vieta, kur tradicijos ir modernumas susijungia į tobulą harmoniją.
„Stiklių“ meniu rasite lietuviškais akcentais paįvairintus europietiškos virtuvės patiekalus, ruošiamus pagal prancūziškas technikas. Restorano virtuvės šefas itin vertina vietinę produkciją – didžioji dalis šviežių daržovių, vaisių, uogų ir prieskoninių žolelių yra užauginama „Stikliams“ priklausančiame natūriniame ūkyje Dubingiuose.
MENIU
AMUSE-BOUCHE
Moliūgų arančini
ŠALTAS UŽKANDIS
Oto ceviche su šaltalankiais
Otas | šaltalankių želė | šaltalankių-apelsinų gelis | rūkyti ikrai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Tailandietiška jautiena
Marinuotos morkos | švieži mangai su čili pipirais | kokosų-kario padažas
arba
Menkės filė
Rūkytų svogūnų “Panna cotta” | marinuoti shimieji grybai | Jeruzalės artišokų kroketai | svogūnų consommé
DESERTAS
Jogurto putėsiai su persikų-slyvų compote
Ličių šerbetas | morengas
Virtuvės šefas – Pavel Koncejalov
Gaono g. 7, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 5 264 9580
Degustacijų pateikimo laikas:
II - VI 17.00 ir 20.00