restaurant-cover

Stebuklai I Katedra

Stebuklai yra pasiruošę kiekvienai progai ir skoniui. Nesvarbu, ar prisijungiate prie mūsų pietauti, mėgaujatės mūsų sukurtais patiekalais, ar dalyvaujate viename iš mūsų specialių degustacinių renginių, jūsų laukia neišdildomi potyriai.

Apie restoraną

Stebuklai yra pasiruošę kiekvienai progai ir skoniui. Nesvarbu, ar prisijungiate prie mūsų pietauti, mėgaujatės mūsų sukurtais patiekalais, ar dalyvaujate viename iš mūsų specialių degustacinių renginių, jūsų laukia neišdildomi potyriai. Mūsų raw ir ant grotelių ruošti patiekalai demonstruoja geriausia, ką gali pasiūlyti abu pasauliai – nuo ​​subtilaus tartaro ir ceviche meno iki atmintyje išliekančio puikiai keptos mėsos ir sezoninės žuvies žavesio. Mūsų istorija – tai aistros, dešimtmečio kelionė, praturtinant gyvenimą per neprilygstamą maitinimo patirtį. Stebuklų esmė slypi mūsų pasaulinių skonių sintezėje, kur kiekvienas patiekalas yra nuotykis.

MENIU

PASITIKIMO UŽKANDIS

Duonos ir sūrio “džiugas“ sfera. Gochujang majonezas

UŽKANDIS

Skumbrės filė. Miso glazūra. Burokėlių tartare. Marinuotas saliero gumbas. Wasabi vinegrette. Grikių popcorn

KARŠTAS PATIEKALAS

Antienos filė. Rūkytos confit chou farci. Jauna morka. Tailandietiškas raudonasis kario padažas

DESERTAS

Kefyro espuma. Gervuogių šerbetas. Traškus shiso lapas. Balto šokolado trupiniai. lazdyno riešutų tahini

Virtuvės šefas – Mantas Mikelskas

L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 694 98978

katedra@stebuklai.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   17.00 – 21.00

Galerija