Stebuklai yra pasiruošę kiekvienai progai ir skoniui. Nesvarbu, ar prisijungiate prie mūsų pietauti, mėgaujatės mūsų sukurtais patiekalais, ar dalyvaujate viename iš mūsų specialių degustacinių renginių, jūsų laukia neišdildomi potyriai.
Stebuklai yra pasiruošę kiekvienai progai ir skoniui. Nesvarbu, ar prisijungiate prie mūsų pietauti, mėgaujatės mūsų sukurtais patiekalais, ar dalyvaujate viename iš mūsų specialių degustacinių renginių, jūsų laukia neišdildomi potyriai. Mūsų raw ir ant grotelių ruošti patiekalai demonstruoja geriausia, ką gali pasiūlyti abu pasauliai – nuo subtilaus tartaro ir ceviche meno iki atmintyje išliekančio puikiai keptos mėsos ir sezoninės žuvies žavesio. Mūsų istorija – tai aistros, dešimtmečio kelionė, praturtinant gyvenimą per neprilygstamą maitinimo patirtį. Stebuklų esmė slypi mūsų pasaulinių skonių sintezėje, kur kiekvienas patiekalas yra nuotykis.
MENIU
PASITIKIMO UŽKANDIS
Duonos ir sūrio “džiugas“ sfera. Gochujang majonezas
UŽKANDIS
Skumbrės filė. Miso glazūra. Burokėlių tartare. Marinuotas saliero gumbas. Wasabi vinegrette. Grikių popcorn
KARŠTAS PATIEKALAS
Antienos filė. Rūkytos confit chou farci. Jauna morka. Tailandietiškas raudonasis kario padažas
DESERTAS
Kefyro espuma. Gervuogių šerbetas. Traškus shiso lapas. Balto šokolado trupiniai. lazdyno riešutų tahini
Virtuvės šefas – Mantas Mikelskas
L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 694 98978
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 17.00 – 21.00