restaurant-cover

St. Valentino

St. VALENTINO restoranas – kur meilė patiekiama kaip maistas.

Apie restoraną

Pamilta itališka virtuvė, kurią papildo skirtingų kultūrų skoniai. Restorano virtuvėje ypatingas dėmesys skiriamas kokybiškiems, šviežiems ingredientams, o patiekalai gaminami laikantis italų kulinarijos filosofijos – šviežumo, paprastumo, harmonijos ir skonio. Jauki, namus menanti restorano atmosfera kviečia mėgautis sveikais ankstyvaisiais ir vėlyvaisiais pusryčiais iki 17 val., pietumis nuo 12 val. bei elegantiška vakariene.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Burokėlių Macarons, ožkos sūrio ir balzaminio acto pūtėsiai, graikiniai riešutai

PIRMASIS PATIEKALAS

Brandintos jautienos tartaras, baravykų emulsija, trumais skaninti bulvyčių šiaudeliai, petražolių dulksna, laiškinio česnako aliejus

arba

Lašišos ir jūros dumblių mozaika, pomidorų ir Ponzu užpilas,  upėtakių ikrai, marinuoti svogūnai, Wakame aliejus

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Raudonoji kefalė, Caponata, Romesco padažas, laiškinio česnako aliejus

arba

Brandinta antienos krūtinėlė, degintų pastarnokų tyrė, jaunos morkos, Teriyaki - gervuogių padažas, pastarnokų traškučiai, laiškinio česnako aliejus, gervuogės

SALDUS MOMENTAS

Cannoli, plikytas vanilės – pasiflorų kremas, uogos

Virtuvės šefas – Giedrius Videika

Vilniaus g. 47 / Trakų g. 18, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 652 65 777

+370 5 23141 98

stvalentinas9@gmail.com

Degustacijų pateikimo laikas:

III        19.00 – 21.00

IV        19.00 – 22.00

V - VI   17.00 –19.00 ir 20.00 – 22.00

Galerija