St. VALENTINO restoranas – kur meilė patiekiama kaip maistas.
Pamilta itališka virtuvė, kurią papildo skirtingų kultūrų skoniai. Restorano virtuvėje ypatingas dėmesys skiriamas kokybiškiems, šviežiems ingredientams, o patiekalai gaminami laikantis italų kulinarijos filosofijos – šviežumo, paprastumo, harmonijos ir skonio. Jauki, namus menanti restorano atmosfera kviečia mėgautis sveikais ankstyvaisiais ir vėlyvaisiais pusryčiais iki 17 val., pietumis nuo 12 val. bei elegantiška vakariene.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Burokėlių Macarons, ožkos sūrio ir balzaminio acto pūtėsiai, graikiniai riešutai
PIRMASIS PATIEKALAS
Brandintos jautienos tartaras, baravykų emulsija, trumais skaninti bulvyčių šiaudeliai, petražolių dulksna, laiškinio česnako aliejus
arba
Lašišos ir jūros dumblių mozaika, pomidorų ir Ponzu užpilas, upėtakių ikrai, marinuoti svogūnai, Wakame aliejus
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Raudonoji kefalė, Caponata, Romesco padažas, laiškinio česnako aliejus
arba
Brandinta antienos krūtinėlė, degintų pastarnokų tyrė, jaunos morkos, Teriyaki - gervuogių padažas, pastarnokų traškučiai, laiškinio česnako aliejus, gervuogės
SALDUS MOMENTAS
Cannoli, plikytas vanilės – pasiflorų kremas, uogos
Virtuvės šefas – Giedrius Videika
Vilniaus g. 47 / Trakų g. 18, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 652 65 777
+370 5 23141 98
Degustacijų pateikimo laikas:
III 19.00 – 21.00
IV 19.00 – 22.00
V - VI 17.00 –19.00 ir 20.00 – 22.00