restaurant-cover

Skonio Kelionė Kalnėnai

Restoranas, įkvėptas pasaulio virtuvių, kur elegancija ir rafinuoti skoniai susijungia, siūlant svečiams unikalią kulinarinę kelionę.

Apie restoraną

Restoranas, įkvėptas pasaulio virtuvių, kur elegancija ir rafinuoti skoniai susijungia, siūlant svečiams unikalią kulinarinę kelionę.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Juoda viso grūdo miltų bandelė, ką tik iškepta orkaitėje. Ji patiekiama su švelniu kaimiškų lašinukų kremu, o gaivumo suteikia šviežiai pjaustyti laiškiniai česnakai. Mažas, bet išraiškingas pradžios akcentas.

PIRMASIS PATIEKALAS

Avokado ir mėtų musas

Lengvas avokado ir mėtų musas, derinamas su lietuvišku upėtakiu, kuriam suteiktas švelnus dūmo skonis. Šį derinį papildo krosnyje kepti burokėliai ir saldžiosios bulvės, suteikiančios patiekalui sodresnių spalvų bei natūralaus saldumo.

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Balta žuvis

Minkšta balta žuvis patiekiama kreminiame jūros gėrybių padaže. Skonį praturtina kale kopūstai, vytinti pomidorai ir gaivi pasiflorų redukcija, o elegantišką užbaigimą suteikia krapų rašalo linija lėkštėje.

arba

Veršienos rostbifas

Lėtai keptas veršienos rosbifas patiekiamas su sodriu Porto vyno padažu. Pagrindą sudaro saliero šaknies kremas, šalia – kepti ridikai, pastarnokai ir morkos, glazūruotos čiobreliais. Patiekalą užbaigia traškūs violetinių bulvių čipsai, suteikiantys kontrasto.

DESERTAS

Kreminio sūrio pyragaitis

Kreminio sūrio pyragaitis, praturtintas pistacijų kremu. Jį papildo lengvi morengai, suteikiantys desertui traškumo ir saldumo pusiausvyrą.

Virtuvės šefė – Inga Dališanskienė

Estų g. 1, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 672 25522

kalnenai@krido.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - V   18.00 – 21.00

VI - VII   14.00 – 22.00

Galerija