Restoranas, įkvėptas pasaulio virtuvių, kur elegancija ir rafinuoti skoniai susijungia, siūlant svečiams unikalią kulinarinę kelionę.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Juoda viso grūdo miltų bandelė, ką tik iškepta orkaitėje. Ji patiekiama su švelniu kaimiškų lašinukų kremu, o gaivumo suteikia šviežiai pjaustyti laiškiniai česnakai. Mažas, bet išraiškingas pradžios akcentas.
PIRMASIS PATIEKALAS
Avokado ir mėtų musas
Lengvas avokado ir mėtų musas, derinamas su lietuvišku upėtakiu, kuriam suteiktas švelnus dūmo skonis. Šį derinį papildo krosnyje kepti burokėliai ir saldžiosios bulvės, suteikiančios patiekalui sodresnių spalvų bei natūralaus saldumo.
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Balta žuvis
Minkšta balta žuvis patiekiama kreminiame jūros gėrybių padaže. Skonį praturtina kale kopūstai, vytinti pomidorai ir gaivi pasiflorų redukcija, o elegantišką užbaigimą suteikia krapų rašalo linija lėkštėje.
arba
Veršienos rostbifas
Lėtai keptas veršienos rosbifas patiekiamas su sodriu Porto vyno padažu. Pagrindą sudaro saliero šaknies kremas, šalia – kepti ridikai, pastarnokai ir morkos, glazūruotos čiobreliais. Patiekalą užbaigia traškūs violetinių bulvių čipsai, suteikiantys kontrasto.
DESERTAS
Kreminio sūrio pyragaitis
Kreminio sūrio pyragaitis, praturtintas pistacijų kremu. Jį papildo lengvi morengai, suteikiantys desertui traškumo ir saldumo pusiausvyrą.
Virtuvės šefė – Inga Dališanskienė
Estų g. 1, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 672 25522
Degustacijų pateikimo laikas:
I - V 18.00 – 21.00
VI - VII 14.00 – 22.00