restaurant-cover

Skóg

Skóg siūlo kelių patiekalų degustacinę vakarienę, įkvėptą Lietuvos miškų ir kraštovaizdžių, interpretuotą per šiaurietišką prizmę.

Apie restoraną

Skóg siūlo kelių patiekalų degustacinę vakarienę, įkvėptą Lietuvos miškų ir kraštovaizdžių, interpretuotą per šiaurietišką prizmę. Remdamasis sezoninių produktų naudojimu ir tvirtu įsipareigojimu tvarumui, kiekvienas meniu yra apgalvota gamtos pažinimo kelionė per maistą.

MENIU

UŽKANDIS / AMUSE BOUCHE

Topinambai ir grybai

Elnias ir brandintas sūris

PIRMASIS UŽKANDIS

Lašiša ir fermentuoti pomidorai

ANTRASIS UŽKANDIS

Moliūgas ir svogūnai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Kiauliena ir grūdai

DESERTAS

Obuolys ir mėta

P4 / Saldūs kąsneliai

Grybų irisai

Pate de fruit (vaisių želė)

Virtuvės šefas – Arnór Ingi Bjarkason

Pylimo g. 22D,  Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 699 90429

info@skog.lt

https://skog.tablein.com/lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

III - VI 17:00 – 22:00

Galerija