Skóg siūlo kelių patiekalų degustacinę vakarienę, įkvėptą Lietuvos miškų ir kraštovaizdžių, interpretuotą per šiaurietišką prizmę.
Skóg siūlo kelių patiekalų degustacinę vakarienę, įkvėptą Lietuvos miškų ir kraštovaizdžių, interpretuotą per šiaurietišką prizmę. Remdamasis sezoninių produktų naudojimu ir tvirtu įsipareigojimu tvarumui, kiekvienas meniu yra apgalvota gamtos pažinimo kelionė per maistą.
MENIU
UŽKANDIS / AMUSE BOUCHE
Topinambai ir grybai
Elnias ir brandintas sūris
PIRMASIS UŽKANDIS
Lašiša ir fermentuoti pomidorai
ANTRASIS UŽKANDIS
Moliūgas ir svogūnai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Kiauliena ir grūdai
DESERTAS
Obuolys ir mėta
P4 / Saldūs kąsneliai
Grybų irisai
Pate de fruit (vaisių želė)
Virtuvės šefas – Arnór Ingi Bjarkason
Pylimo g. 22D, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 699 90429
Degustacijų pateikimo laikas:
III - VI 17:00 – 22:00