restaurant-cover

Red Brick

„Red Brick“ — tai vieta, įsikūrusi plačiuose Lietuvos kaimo laukuose, kur laikas sulėtėja, o gamtos dosnumas atsiskleidžia lėtai, per kulinarinę kelionę, kuri tęsiasi nuo vakaro iki naujos dienos aušros.

Apie restoraną

„Red Brick“ –tai vieta, įsikūrusi plačiuose Lietuvos kaimo laukuose, kur laikas sulėtėja, o gamtos dosnumas atsiskleidžia lėtai, per kulinarinę kelionę, kuri tęsiasi nuo vakaro iki naujos dienos aušros.

Atvykite ten, kur auga jūsų maistas. Leiskite mums palydėti jus skonių taku – pojūčių kelione, įsišaknijusia žemėje, metų laikuose ir jų pasakojamose istorijose.

MENIU

UŽKANDIS

Moliūgo sferos, keptos rudo sviesto emulsijoje, su džiovinta, rūkyta jaučio širdimi

PIRMASIS PATIEKALAS

Savojos kopūstas, virtas vištienos ir jautienos sultinyje, su spragintais ryžiais ir kaulų čiulpų padažu

ANTRASIS PATIEKALAS

Bulvių kremas, tuno drožlės, bulvių traškučiai, citrusu padažas, žuvies ikrai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Sluoksniuotos tešlos pyragas, fermentuoto ryžiu miso pasta, sviestinis vyno padažas

DESERTAS

Moliūgų sėklų ledai, sezamo sėklų pabarstukai

Virtuvės šefas – Ignas Damanskas

Žirgyno g 1, Radiškis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 640 26820

Degustacijų pateikimo laikas:

IV - VI   17.00 – 20.00

Galerija