„Red Brick“ — tai vieta, įsikūrusi plačiuose Lietuvos kaimo laukuose, kur laikas sulėtėja, o gamtos dosnumas atsiskleidžia lėtai, per kulinarinę kelionę, kuri tęsiasi nuo vakaro iki naujos dienos aušros.
„Red Brick“ –tai vieta, įsikūrusi plačiuose Lietuvos kaimo laukuose, kur laikas sulėtėja, o gamtos dosnumas atsiskleidžia lėtai, per kulinarinę kelionę, kuri tęsiasi nuo vakaro iki naujos dienos aušros.
Atvykite ten, kur auga jūsų maistas. Leiskite mums palydėti jus skonių taku – pojūčių kelione, įsišaknijusia žemėje, metų laikuose ir jų pasakojamose istorijose.
MENIU
UŽKANDIS
Moliūgo sferos, keptos rudo sviesto emulsijoje, su džiovinta, rūkyta jaučio širdimi
PIRMASIS PATIEKALAS
Savojos kopūstas, virtas vištienos ir jautienos sultinyje, su spragintais ryžiais ir kaulų čiulpų padažu
ANTRASIS PATIEKALAS
Bulvių kremas, tuno drožlės, bulvių traškučiai, citrusu padažas, žuvies ikrai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Sluoksniuotos tešlos pyragas, fermentuoto ryžiu miso pasta, sviestinis vyno padažas
DESERTAS
Moliūgų sėklų ledai, sezamo sėklų pabarstukai
Virtuvės šefas – Ignas Damanskas
Žirgyno g 1, Radiškis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 640 26820
Degustacijų pateikimo laikas:
IV - VI 17.00 – 20.00