Pievos – tai restoranas, kuriame svarbi visuma: nuo maisto ir gėrimų iki indų, interjero ir atmosferos.
Pievos – tai restoranas, kuriame svarbi visuma: nuo maisto ir gėrimų iki indų, interjero ir atmosferos. Mūsų išskirtinumas – nuolatinė kaita: meniu, gėrimų pasiūla, interjero detalės bei indai keičiasi, todėl kiekvienas apsilankymas tampa vis nauja patirtimi. Virtuvėje gausiai naudojame valgomus augalus ir gėles, dauguma produktų atkeliauja iš vietos ūkininkų. Nors neapsiribojame vienos šalies virtuve, stengiamės išlikti ištikimi savo krypčiai – kurti patiekalus iš čia pat esančių produktų, neieškodami jų kituose pasaulio kraštuose. Ypatingą dėmesį skiriame gėrimams, siūlydami platų vynų, stipriųjų gėrimų ir alaus pasirinkimą.
MENIU
PASITIKIMUI
Ropių ir bulvių tacos | sūdytas ešerys | upėtakio ikrai
PIRMAS UŽKANDIS
Anglyse kepti įvairiaspalviai burokai | serbentų lapų aliejus | žagrenis
ANTRAS UŽKANDIS
Žuvies virtiniai | peletrūnas | miso sultinys
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ėriuko čiobrialiaukė | sūdytos citrinos | rūkyti migdolai
arba
Menkės išpjova | sūdytos citrinos | lazdyno riešutų pienas
DESERTAS
Kefyro ledai | marinuoti moliūgai | juoda duona
Virtuvės šefas – Dominykas Baronas
Basanavičiaus a. 16 Birštonas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 686 77734
Degustacijų pateikimo laikas:
IV - VI 18.00 – 22.00