restaurant-cover

Park Avenue

Restorane išlaikoma idėja, kad maistas – tai ne tik sotumas, bet ir patirtis, o kiekvienas apsilankymas tampa mažyte kelione į pasaulio skonių parką.

Apie restoraną

„PARK AVENUE“ – tai erdvė, kurioje susitinka miesto šurmulys ir jaukus moderniosios kultūros prieglobstis. Restoranas orientuotas į kokybišką laisvalaikį: subtilų maisto, vyno ir atmosferos derinį. Čia išlaikoma idėja, kad maistas – tai ne tik sotumas, bet ir patirtis, o kiekvienas apsilankymas tampa mažyte kelione į pasaulio skonių parką.

Virtuvė paremta šiuolaikinės gastronomijos principais: tarptautiniai patiekalai interpretuojami per modernų, estetišką pateikimą. Akcentuojamas šviežumas, sezoniškumas ir aukštos kokybės produktai. Čia galima rasti tiek gurmaniškų europietiškos virtuvės variacijų, tiek lengvai pritaikytų Azijos ar Viduržemio regiono įtakų. Desertai ir gėrimai ruošiami taip pat su ypatingu dėmesiu detalėms.

,Gastronomijos savaitės” metu restoranas ,Park Avenue”, įsikūręs Kaune, klientus stebins kitokiu alaus panaudojimu ir pasiūlys ypatingą padažą, gaminamą su vyšnių kriek stiliaus alumi. Svarbu paminėti, kad Vilkmergės aludariai pirmieji Lietuvoje išvirė Vyšnių Kriek, kuris šiemet pelnė bronzos medalį prestižiniuose International Beer Challenge apdovanojimuose.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Prancūziška austrė su mango-samanės granita

UŽKANDIS

Tom Yum cappuccino su krevečių čatniu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Medumi glazūruota anties krūtinėlė su pastarnokų kremu, burokėlių musu, vyšnių ir vyšnių kriek stiliaus alaus  padažu

DESERTAS

Matcha tiramisu su pasiflorų kremu

Virtuvės šefas – Jonas Tamošauskas

Perkūno al. 4 Kaunas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 665 16600

restoranas@park-avenue.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   14.00 – 23.00

Galerija