Restorane išlaikoma idėja, kad maistas – tai ne tik sotumas, bet ir patirtis, o kiekvienas apsilankymas tampa mažyte kelione į pasaulio skonių parką.
„PARK AVENUE“ – tai erdvė, kurioje susitinka miesto šurmulys ir jaukus moderniosios kultūros prieglobstis. Restoranas orientuotas į kokybišką laisvalaikį: subtilų maisto, vyno ir atmosferos derinį. Čia išlaikoma idėja, kad maistas – tai ne tik sotumas, bet ir patirtis, o kiekvienas apsilankymas tampa mažyte kelione į pasaulio skonių parką.
Virtuvė paremta šiuolaikinės gastronomijos principais: tarptautiniai patiekalai interpretuojami per modernų, estetišką pateikimą. Akcentuojamas šviežumas, sezoniškumas ir aukštos kokybės produktai. Čia galima rasti tiek gurmaniškų europietiškos virtuvės variacijų, tiek lengvai pritaikytų Azijos ar Viduržemio regiono įtakų. Desertai ir gėrimai ruošiami taip pat su ypatingu dėmesiu detalėms.
,Gastronomijos savaitės” metu restoranas ,Park Avenue”, įsikūręs Kaune, klientus stebins kitokiu alaus panaudojimu ir pasiūlys ypatingą padažą, gaminamą su vyšnių kriek stiliaus alumi. Svarbu paminėti, kad Vilkmergės aludariai pirmieji Lietuvoje išvirė Vyšnių Kriek, kuris šiemet pelnė bronzos medalį prestižiniuose International Beer Challenge apdovanojimuose.
MENIU
UŽKANDIS
Miško paklodė. Baravykai, voveraitės, baravykų putėsis.
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Elnienos nugarinė. Elniena, avietės, burokėliaI
DESERTAS
Eglės spyglių cremeux su karamelizuotais lazdyno riešutais
Virtuvės šefas – Jonas Tamošauskas
Perkūno al. 4 Kaunas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 665 16600
I - VII 14.00 – 23.00