
Meniu įkvėpė „Pasagos“ salėje nuolat skambanti klasikinė muzika ir pasirodantys talentingi atlikėjai iš viso pasaulio.
Mūsų meniu įkvėpė „Pasagos“ salėje nuolat skambanti klasikinė muzika ir pasirodantys talentingi atlikėjai iš viso pasaulio. Restorano kulinarinė muzika prasideda energingai kaip allegro su dinamiškais šaltais užkandžiais. Šilti užkandžiai suskambsta melodingai, andante. Crescendo, kulminacija – garsiausi ir ryškiausi mūsų pagrindiniai patiekalai, su turtingiausia skonių harmonija. Simfoniją kviečiame užbaigti lėtesniu adagio ritmu, mėgaujantis subtiliais desertais. O mažiesiems siūlome žaismingą Vivace meniu.
MENIU
UŽKANDIS
Užtepėlė su Paliesiaus duona
Rekomenduojamas vynas:
Cremant Antech Cuvee Eugenie Brut De Limoux AOC (Chardonnay, Chenin, Mauzac / FR / Limoux) | 100 / 750m 8/39
STARTERIS
Keptas burokėlis Varškės ir avokado kremas, ruginės duonos dulkės, žalumynai, riešutai
Rekomenduojamas vynas:
Wieniger Wiener Grüner Veltliner (Grüner Veltliner / AT / Wien) | 100 / 750ml 7/30
SRIUBA
Salierų kapučino Salierų kreminė sriuba, trumų puta
Rekomenduojamas vynas:
Chateau Virant Terre De Beauferant Blanc (Rolle, Ugni Blanc / FR / Provence) | 100 / 750ml 9/49
KARŠTAS PATIEKALAS (pasirenkamas)
Kalakutienos eskalopas Kalakuto krūtinėlė, bulvių ‘gratin’, baravykų padažas, pomidorų ‘confit’, šparagai ir cukinija
Rekomenduojamas vynas:
Vietti Barbera d’Asti Docg Tre Vigne DOCG (Barbera / IT / Piemonte) | 100 / 750 m 10/52
arba
Jautiena burgundiškai Raudoname vyne troškintas jautienos antrekotas, keptos šakninės daržovės, raudono vyno padažas
Rekomenduojamas vynas: Chateau Beau Secret Rendez-vous sur la Presqu’ile. Haut-Medoc (Merlot / FR / Bordeaux) | 100 / 750 ml 10/54
arba
Menkė bordo stiliumi Atlantinės menkės išpjova su citrinų plutele, briedžiukų ir porų padažas, virtos bulvytės, žalumos
Rekomenduojamas vynas: Chateau Virant Terre De Beauferan Rose (Grenache, Syrah, Cabernet Franc / FR / Provence) | 100 / 750 ml 8/38
arba
Varškės sūris Medumi glazūruotas sūris, kepta kriaušė, juodieji lęšiai, grilinta cukinija, gražgarstės, moliūgų sėklos
Rekomenduojamas vynas: Louis Moreau Chablis (Chardonnay / FR / Bourgogne) | 100 / 750 m 12/58
DESERTAS
Kriaušė „Geroji Elėn“ Vanilės sirupe virta kriaušė, šokoladas, plakta grietinėlė, granola
Rekomenduojamas vynas: Carmes De Rieussec Sauternes AOC (Muscadelle, Sauvignon Blanc, Semillon / FR / Bordeaux) | 50 / 750 ml 9/98
Dvaro g. 7, Paliesiaus km, Mielagėnų sen, Ignalinos r.
Virtuvės šefė – Laima Bukauskienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur 50 Eur
Rezervacijai:
+370 626 82760
Degustacijų pateikimo laikas:
V - VI 18.00 – 22.00

