Graikiški patiekalai ir Viduržemio jūros regiono klasika, viskas pagaminta iš geriausių ingredientų ir su šiuolaikiškumo prieskoniu.
Pajuskite Oléa šilumą – išskirtiniai Graikijos ir Viduržemio jūros regiono skoniai, kuriuos mūsų virtuvės šefai išradingai ir su įkvėpimu atgaivino. Graikiški patiekalai ir Viduržemio jūros regiono klasika, viskas pagaminta iš geriausių ingredientų ir su šiuolaikiškumo prieskoniu.
Restorano erdvėse dėmesys skiriamas natūraliems ir kruopščiai atrinktiems ingredientams, aiškiems skoniams ir rūpestingai ruošai – visa tai patiekiama aplinkoje, kviečiančioje sustoti ir mėgautis akimirka. Kiekvienas patiekalas yra daugiau nei tik maistas; kiekvienas patiekalas skirtas leistis į kelionę po pasaulį – per vietas, prisiminimus ir ramią atradimo patirtį.
MENIU
Graikiški skoniai
UŽKANDIS
Laxanodolmas
Kopūstas, krapai, jautiena, avgolemono padažas
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Orzo gemista
Pomidorų konfitas, alyvuogių pudra, sezoninės daržovės
DESERTAS
Karamelizuotas tsoureki
Pistacijų pralinas, karamelės sviestas, vaniliniai ledai
Paungurių k 1, Paunguriai, Trakų rajonas
Virtuvės šefas – Aleksandras Fedorovičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 660 01166
https://www.sevenrooms.com/experiences/olearestaurant/gastronomy-week-5873699784572928
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 13:00 – 21:00