restaurant-cover

Neringa

Restorano „Neringa“ virtuvė – tai lietuviškos gastronomijos klasika su nostalgijos prieskoniu, papildyta šiek tiek modernumo, bet išlaikanti savo autentišką charakterį.

Apie restoraną

Vilniuje Gedimino pr. 23 įsikūręs restoranas „Neringa“ – vienas ryškiausių XX amžiaus 6-ojo dešimtmečio lietuviškos architektūros kūrinių. Nuo pat įsikūrimo tai buvo kultinė bohemos, inteligentijos susibūrimo vieta, o savo dvasią, stilių ir interjerą restoranas išsaugojo iki šių dienų.

Restoranas „Neringa“ puikiai tinka įvairioms progoms paminėti – šeimos vakarėlis, nedidelė jauki vakarienė, jubiliejus ar iškili vestuvių šventė – mes pasirūpinsime puikiu maistu ir jaukia atmosfera. Restoraną sudaro keturios erdvės: vestibiulis, baras, didžioji 120-ies vietų salė ir mažoji, iki 50-ies žmonių talpinanti salė. Nesvarbu, ar Jūsų proga maža ar didelė – mes padėsime ją paversti ypatinga!

Restorano „Neringa“ virtuvė – tai lietuviškos gastronomijos klasika su nostalgijos prieskoniu, papildyta šiek tiek modernumo, bet išlaikanti savo autentišką charakterį.

MENIU

PIRMASIS PATIEKALAS

Rūkyto ungurio užkandis

rikotos garstyčių kremas | rösti bulvės | marinuoti obuoliai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Antienos kulšelė

burokėlių miežių perliukai | moliūgai | kreivabudės | bruknių padažas

DESERTAS

Kriaušė

karamelė | spanguolių gelis | sausainiai | vanilinis padažas

Virtuvės šefė – Honorata Lyndė

Gedimino pr. 23, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 678 155 69

adm@neringavilnius.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   11.00 – 21.00

Galerija