restaurant-cover

Narutis

Šis restoranas siekia savo patiekalais apjungti senas tradicijas ir naujus skonius.

Apie restoraną

Restoranas NARUTIS siekia savo patiekalais apjungti senas tradicijas ir naujus skonius, kurdamas unikalią kulinarinę patirtį. Čia naudojami tik šviežiausi vietiniai ingredientai, kurie užtikrina kokybę ir autentišką skonį.

MENIU

Šefo komplimentas

Naminiai žolelių, čili pipiro – žalios citrinos, trumų sviestai su skrudinta duonele

Sriuba

Kreminė morkų sriuba su rūkytos sviestažuvės putėsiais, Pekino anties Jus, gražgarstės traškučiais ir morkų dulkėmis

Karštas patiekalas

Brandintos jautienos medalionas, rūkytų burokėlių kremas, glazūruota aštuonkojo koja, karamelizuota morkytė, Porto vyno padažas

Desertas

Naminiai raudonųjų apelsinų – morkų ledai su  Cointreau likeryje marinuotais ličiais ir stikline morkyte

Virtuvės šefas – Deividas Abramenka

Pilies g. 24, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 687 14163

restaurant@narutis.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII 12:00 – 22:00

Galerija