
Šis restoranas siekia savo patiekalais apjungti senas tradicijas ir naujus skonius.
Restoranas NARUTIS siekia savo patiekalais apjungti senas tradicijas ir naujus skonius, kurdamas unikalią kulinarinę patirtį. Čia naudojami tik šviežiausi vietiniai ingredientai, kurie užtikrina kokybę ir autentišką skonį.
MENIU
Šefo komplimentas
Naminiai žolelių, čili pipiro – žalios citrinos, trumų sviestai su skrudinta duonele
Sriuba
Kreminė morkų sriuba su rūkytos sviestažuvės putėsiais, Pekino anties Jus, gražgarstės traškučiais ir morkų dulkėmis
Karštas patiekalas
Brandintos jautienos medalionas, rūkytų burokėlių kremas, glazūruota aštuonkojo koja, karamelizuota morkytė, Porto vyno padažas
Desertas
Naminiai raudonųjų apelsinų – morkų ledai su Cointreau likeryje marinuotais ličiais ir stikline morkyte
Virtuvės šefas – Deividas Abramenka
Pilies g. 24, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 687 14163
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 12:00 – 22:00

