Le Mans gimė iš didelės meilės prancūzų virtuvei, menui ir išskirtiniams automobiliams.
Le Mans gimė iš didelės meilės prancūzų virtuvei, menui ir išskirtiniams automobiliams. Darbo dienomis laukiame svečių verslo pietums, kurie išskirtinėje aplinkoje tampa maža švente. Savaitgaliais – romantiškam Brunch. Kiekvieną dieną tiekiame a la carte meniu – tikros prancūzų klasikos mėgėjams. Taip pat tai yra nuostabi vieta asmeninėms ir verslo šventėms. Le Mans išskirtinumas – ypatinga aplinka – šalia tekanti Vilnelė, gamta, kurioje svečiai pasijaučia lyg būdami užmiestyje. Kiekvienas patiekalas gaminamas su meile. Taip pat, turime išskirtinę prancūziškų ir pasaulio vynų kortą, kurioje kiekvienas suras sau tinkantį derinį su maistu.
MENIU
UŽKANDIS
Keptos jūros šukutės su edamame pupelių tyre, trumais ir česnakų puta
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ėrienos Rump steikas su rūkytos šoninės, grybų ir daržovių pyragėliu, Bearnaise padažu ir marinuotais Chioggia burokėliais
DESERTAS
Citrininė panakota
Virtuvės šefė – Jolita Kryžiokaitė
Užupio g. 24, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 665 50550
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 17:00 – 22:00