restaurant-cover

Le Mans

Le Mans gimė iš didelės meilės prancūzų virtuvei, menui ir išskirtiniams automobiliams.

Apie restoraną

Le Mans gimė iš didelės meilės prancūzų virtuvei, menui ir išskirtiniams automobiliams. Darbo dienomis laukiame svečių verslo pietums, kurie išskirtinėje aplinkoje tampa maža švente. Savaitgaliais – romantiškam Brunch. Kiekvieną dieną tiekiame a la carte meniu – tikros prancūzų klasikos mėgėjams. Taip pat tai yra nuostabi vieta asmeninėms ir verslo šventėms. Le Mans išskirtinumas – ypatinga aplinka – šalia tekanti Vilnelė, gamta, kurioje svečiai pasijaučia lyg būdami užmiestyje. Kiekvienas patiekalas gaminamas su meile. Taip pat, turime išskirtinę prancūziškų ir pasaulio vynų kortą, kurioje kiekvienas suras sau tinkantį derinį su maistu.

MENIU

UŽKANDIS

Keptos jūros šukutės su edamame pupelių tyre, trumais ir česnakų puta

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Ėrienos Rump steikas su rūkytos šoninės, grybų ir daržovių pyragėliu, Bearnaise padažu ir marinuotais Chioggia burokėliais

DESERTAS

Citrininė panakota

Virtuvės šefė – Jolita Kryžiokaitė

Užupio g. 24, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 665 50550

info@lemans.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII 17:00 – 22:00

Galerija