Klasikinė prancūziška-itališka
Restoranui “Kristoforas” dar nėra metų. Pirmą kartą dalyvaujame Gastronomijos savaitėje, todėl kaip naujokai apsisprendėme itin drąsiai neeksperimentuoti ir “pasilikti sienas”, nors šių metų renginio tema – “Gastronomija be sienų”. Esame prancūziškos ir itališkos virtuvės stiliaus restoranas, siekiame tokie išlikti ir dar labiau būti europietiški, todėl į savo patiekalų kūrybą egzotiškus prieskonius įsileisime tik kaip subtilius štrichus.
MENIU
VIŠTIENOS CONSOMME
Ilgai virtas vištienos sultinys | tortelìniai su grybais ir zataro prieskoniais
KOPŪSTAS
Keptas gūžinis kopūstas | tahini padažas | degintų paprikų aliejus | topinambų ir riešutų traškučiai
ĖRIUKAS
Ėriuko nugarinė | baba ganoush | mažosios bulvės | vištienos sultinio padažas
MARMURINIS EŠERYS
Ešerys | karamelizuota kaliaropių piurė | vytinti vyšniniai pomidorai & cukinijos & pankolis | sūdytų citrinų padažas, sumac prieskoniai & krapų aliejus
MAŽASIS KRISTOFORAS
Juodojo šokolado musas | šokoladinis biskvitas | džiovintų baravykų dulkės
Virtuvės šefas – Andrej Ganevič
Didžioji g. 31, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 699 99691
https://widget.tablein.com/lt/widget/kristoforas
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VI 17.00 – 21.00