restaurant-cover

Kristoforas

Klasikinė prancūziška-itališka

Apie restoraną

Restoranui “Kristoforas” dar nėra metų. Pirmą kartą dalyvaujame Gastronomijos savaitėje, todėl kaip naujokai apsisprendėme itin drąsiai neeksperimentuoti ir “pasilikti sienas”, nors šių metų renginio tema – “Gastronomija be sienų”. Esame prancūziškos ir itališkos virtuvės stiliaus restoranas, siekiame tokie išlikti ir dar labiau būti europietiški, todėl į savo patiekalų kūrybą egzotiškus prieskonius įsileisime tik kaip subtilius štrichus.

MENIU

VIŠTIENOS CONSOMME

Ilgai virtas vištienos sultinys | tortelìniai su grybais ir zataro prieskoniais

KOPŪSTAS

Keptas gūžinis kopūstas | tahini padažas | degintų paprikų aliejus | topinambų ir riešutų traškučiai

ĖRIUKAS

Ėriuko nugarinė | baba ganoush | mažosios bulvės | vištienos sultinio padažas

MARMURINIS EŠERYS

Ešerys | karamelizuota kaliaropių piurė | vytinti vyšniniai pomidorai & cukinijos & pankolis | sūdytų citrinų padažas, sumac prieskoniai & krapų aliejus

MAŽASIS KRISTOFORAS

Juodojo šokolado musas | šokoladinis biskvitas | džiovintų baravykų dulkės

Virtuvės šefas – Andrej Ganevič

Didžioji g. 31, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50  Eur

Rezervacijai:

+370 699 99691

https://widget.tablein.com/lt/widget/kristoforas

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VI 17.00 – 21.00

Galerija