restaurant-cover

Imperial

Čia rasite ir modernių Lietuviškų patiekalų, bei patiekalų pagal receptus, atstatytus su istorikų pagalba: Lietuvos Didikų, Radvilų, Bonos Sforcos. 

Apie restoraną

Fine dining restoranas, laimėjęs Šiaurės Europos ir Baltijos regionuose „World Luxury Restaurant awards” apdovanojimą Fine dining kategorijoje.  A La Carte meniu galima rasti legendinių šedevrų su riebiosiomis ančių kepenėlėmis foie gras, šviežių austrių iš Prancūzijos pakrančių, marmurinės jautienos didkepsnių, „Imperial” konditerių kurtų desertų, bei kitų išskirtinių patiekalų. Tiesa, čia rasite ir modernių Lietuviškų patiekalų, bei patiekalų pagal receptus, atstatytus su istorikų pagalba: Lietuvos Didikų, Radvilų, Bonos Sforcos.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAI

AIRIŠKI purenti sviestukai, pateikiami su kvietine ir rugine duona

Traškus MEKSIKETIŠKAS kukurūzų krepšelis su LIETUVIŠKOS varškės–kmynų kremu ir VOKIŠKAIS lydekos ikrais

Užkandis

MAROKO KRANTŲ tigrinių krevečių carpaccio su ožkos sūrio kremu, citrusinių vaisių salotomis bei LATVIŠKAIS eršketo ikrais

AMUSE BOUCHE

Rožinio šampano šerbetas su karamelizuotais citrinų cukatais

Pagrindinis patiekalas, pasirinktinai

DANIJOS  monkfish (jūros velnio) žandai kepti čiobrelių svieste  su  degintais brokolio stiebais,  fondant bulvėmis ir karamelizuotu langustinų padažu

arba

PIRĖNŲ ėriuko liežuvis keptas 48 val  sous – vide stiliumi su fondant bulvėmis , voveraitėmis ir ančiuvių CHIMICIURIbei mėtų demi - glace padažu

Desertas

LIETUVIŠKU bruknių makarons su spanguolių įdaru bei šaltalankių ir kefyro ledais

***

TAI PAT BUS PASIŪLYTI PAPILDOMI PATIEKALAI:

Plėšytos žąsienos (VOKETIJA) ravioliai su sviestiniu moliūgu ir džiovintomis spanguolėmis, 24 mėn. brandintu „Džiugo“ sūriu bei  mėlynių demi- glace padažu bei šlakeliu mėlynių vyno

NORVEGIJOS Langustinų bisque su argentinietiškomis krevetėmis, vėžių uodegėlėmis po sluoksniuotos tešlos kepure  gardinta CHUM lašišos ikrais

Apsilankius pirmadienį, antradienį pavaišinsime puikaus Cremanto taure!

Subačiaus g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Viačeslav Janč

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 5 255 3355

hotel@imperialvilnius.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - V 18.00 –23.00

VI - VII 12.00 –23.00

Galerija