Čia rasite ir modernių Lietuviškų patiekalų, bei patiekalų pagal receptus, atstatytus su istorikų pagalba: Lietuvos Didikų, Radvilų, Bonos Sforcos.
Fine dining restoranas, laimėjęs Šiaurės Europos ir Baltijos regionuose „World Luxury Restaurant awards” apdovanojimą Fine dining kategorijoje. A La Carte meniu galima rasti legendinių šedevrų su riebiosiomis ančių kepenėlėmis foie gras, šviežių austrių iš Prancūzijos pakrančių, marmurinės jautienos didkepsnių, „Imperial” konditerių kurtų desertų, bei kitų išskirtinių patiekalų. Tiesa, čia rasite ir modernių Lietuviškų patiekalų, bei patiekalų pagal receptus, atstatytus su istorikų pagalba: Lietuvos Didikų, Radvilų, Bonos Sforcos.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAI
AIRIŠKI purenti sviestukai, pateikiami su kvietine ir rugine duona
Traškus MEKSIKETIŠKAS kukurūzų krepšelis su LIETUVIŠKOS varškės–kmynų kremu ir VOKIŠKAIS lydekos ikrais
Užkandis
MAROKO KRANTŲ tigrinių krevečių carpaccio su ožkos sūrio kremu, citrusinių vaisių salotomis bei LATVIŠKAIS eršketo ikrais
AMUSE BOUCHE
Rožinio šampano šerbetas su karamelizuotais citrinų cukatais
Pagrindinis patiekalas, pasirinktinai
DANIJOS monkfish (jūros velnio) žandai kepti čiobrelių svieste su degintais brokolio stiebais, fondant bulvėmis ir karamelizuotu langustinų padažu
arba
PIRĖNŲ ėriuko liežuvis keptas 48 val sous – vide stiliumi su fondant bulvėmis , voveraitėmis ir ančiuvių CHIMICIURIbei mėtų demi - glace padažu
Desertas
LIETUVIŠKU bruknių makarons su spanguolių įdaru bei šaltalankių ir kefyro ledais
***
TAI PAT BUS PASIŪLYTI PAPILDOMI PATIEKALAI:
Plėšytos žąsienos (VOKETIJA) ravioliai su sviestiniu moliūgu ir džiovintomis spanguolėmis, 24 mėn. brandintu „Džiugo“ sūriu bei mėlynių demi- glace padažu bei šlakeliu mėlynių vyno
NORVEGIJOS Langustinų bisque su argentinietiškomis krevetėmis, vėžių uodegėlėmis po sluoksniuotos tešlos kepure gardinta CHUM lašišos ikrais
Apsilankius pirmadienį, antradienį pavaišinsime puikaus Cremanto taure!
Subačiaus g. 2, Vilnius
Virtuvės šefas – Viačeslav Janč
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 5 255 3355
Degustacijų pateikimo laikas:
I - V 18.00 –23.00
VI - VII 12.00 –23.00