restaurant-cover

Hazienda Steakhouse

„Hazienda Steakhouse“ – tai vieta, kur holistinė virtuvė atveria naują požiūrį į kepsnių kultūrą.

Apie restoraną

Vilniaus senamiesčio širdyje, buvusiame XVI a. vienuolyne, įsikūrę holistinės virtuvės kepsnių namai „Hazienda Steakhouse“ jau daugiau nei dvidešimt metų kviečia patirti išskirtinį skonio pasaulį. Čia mėsos patiekalai neapsiriboja vien tradiciniu steiko paruošimu – jie tampa kulinarine patirtimi, kurioje derinami kokybės standartai, pasaulio gastronomijos įvairovė ir pagarba natūralumui. Ant stalo atkeliavusi mėsa pasakoja istoriją: nuo lietuviškos žvėrienos ir jautienos iki retų Wagyu bei brandintos jautienos iš Argentinos ar Australijos. Kiekvienas kąsnis čia yra apgalvotas, siekiant harmonijos tarp skonio, tekstūros ir emocijos. „Hazienda Steakhouse“ – tai vieta, kur holistinė virtuvė atveria naują požiūrį į kepsnių kultūrą.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Smalcas su mūsų kepta duona ir lengvai paraugtais agurkėliais

PIRMASIS UŽKANDIS

Ungurio ir foie gras užkandėlė su obuolių kremu

ANTRASIS UŽKANDIS

Kepta jūros šukutė su karališka krevetė ir olandišku padažu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

„Black Angus“ jautienos šonkauliai su kaliaropių kimchi

DESERTAS

Crème brûlée

Virtuvės šefai – Rima Remeikienė ir Linas Barysas

Maironio g. 13, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 655 68177

https://hazienda-steakhouse.tablein.com/lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   17.00 –19.00 ir 20.00 – 22.00

Galerija