Vilniaus senamiesčio širdyje, buvusiame XVI a. vienuolyne, įsikūrę holistinės virtuvės kepsnių namai „Hazienda Steakhouse“ jau daugiau nei dvidešimt metų kviečia patirti išskirtinį skonio pasaulį. Čia mėsos patiekalai neapsiriboja vien tradiciniu steiko paruošimu – jie tampa kulinarine patirtimi, kurioje derinami kokybės standartai, pasaulio gastronomijos įvairovė ir pagarba natūralumui. Ant stalo atkeliavusi mėsa pasakoja istoriją: nuo lietuviškos žvėrienos ir jautienos iki retų Wagyu bei brandintos jautienos iš Argentinos ar Australijos. Kiekvienas kąsnis čia yra apgalvotas, siekiant harmonijos tarp skonio, tekstūros ir emocijos. „Hazienda Steakhouse“ – tai vieta, kur holistinė virtuvė atveria naują požiūrį į kepsnių kultūrą.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Smalcas su mūsų kepta duona ir lengvai paraugtais agurkėliais
PIRMASIS UŽKANDIS
Ungurio ir foie gras užkandėlė su obuolių kremu
ANTRASIS UŽKANDIS
Kepta jūros šukutė su karališka krevetė ir olandišku padažu
PAGRINDINIS PATIEKALAS
„Black Angus“ jautienos šonkauliai su kaliaropių kimchi
DESERTAS
Crème brûlée
Virtuvės šefai – Rima Remeikienė ir Linas Barysas
Maironio g. 13, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 655 68177
https://hazienda-steakhouse.tablein.com/lt
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 17.00 –19.00 ir 20.00 – 22.00