
Meniu yra sezoninis – patiekalai gaminami iš šviežių vietinių ūkių produktų.
Restoranas įsikūręs jaukaus boutique stiliaus viešbučio dalyje, kurio architektūra subtiliai įsilieja į Birštono kurorto gamtą, valgiaraštis yra sezoninis – patiekalai gaminami iš šviežių vietinių ūkių produktų, skatindami naujų skonių eksperimentus ir diferenciaciją kiekvieną sezoną, Restoranas talpina apie 70 svečių viduje, o erdvi lauko terasa gali priimti apie 150 asmenų tiek miestelio svečiams, tiek viešbučio lankytojams, Ši vieta – daugiau nei tik restoranas; tai dalis kūrybiškos viešbučio filosofijos, kurioje dera poilsis, literatūra (viešbučio interjeras susijęs su buvusiu knygynu) ir gurmaniški įspūdžiai.
MENIU
Rūkytos elnienos tartaras druskoje keptas šalotas, gelteklės traškutis baravykų dulkės, gervuogių čiobrelio tiuli, trynio gelis.
Vilkešerio bolotino, marinuotos kaleropės krepšeliai įdaryti su tomatillo pomidorais ir pankoliu, vilkešerio odelės traškučiu ir žuvies sultinio fume padažu.
Medutis karamelizuoti medaus lakštai, grietinėlės kremas, medaus gelis (honey comb) medaus korys bei porto bruknių.
Virtuvės šefas – Rolandas Čižikas
S. Dariaus ir S. Girėno g. 2 Birštonas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 618 57 750
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 17.00 – 22.00




