Meniu yra sezoninis – patiekalai gaminami iš šviežių vietinių ūkių produktų.
Restoranas įsikūręs jaukaus boutique stiliaus viešbučio dalyje, kurio architektūra subtiliai įsilieja į Birštono kurorto gamtą, valgiaraštis yra sezoninis – patiekalai gaminami iš šviežių vietinių ūkių produktų, skatindami naujų skonių eksperimentus ir diferenciaciją kiekvieną sezoną, Restoranas talpina apie 70 svečių viduje, o erdvi lauko terasa gali priimti apie 150 asmenų tiek miestelio svečiams, tiek viešbučio lankytojams, Ši vieta – daugiau nei tik restoranas; tai dalis kūrybiškos viešbučio filosofijos, kurioje dera poilsis, literatūra (viešbučio interjeras susijęs su buvusiu knygynu) ir gurmaniški įspūdžiai.
Virtuvės šefas – Rolandas Čižikas
S. Dariaus ir S. Girėno g. 2 Birštonas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 618 57 750
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 17.00 – 22.00