Čia viename meniu susitinka pasaulio virtuvės: nuo itališkų makaronų, ispaniškų užkandžių, Azijos aromatų iki lietuviškų ingredientų, kurie suteikia patiekalams artimumo.
Gastrolių“ restoranas – virtuvė be sienų
„Gastrolių“ restoranas kviečia į kulinarinę kelionę, kurioje nėra sienų – tik skoniai, kvapai ir atradimai. Čia viename meniu susitinka pasaulio virtuvės: nuo itališkų makaronų, ispaniškų užkandžių, Azijos aromatų iki lietuviškų ingredientų, kurie suteikia patiekalams artimumo.
Restorano filosofija – jungti kultūras per maistą. Skirtingų šalių receptai adaptuojami prie lietuviško skonio, išsaugant jų autentišką dvasią, bet priartinant prie vietinių įpročių. Tai leidžia svečiams patirti pasaulio virtuvės įvairovę, kartu jaučiantis savam krašte.
Apsilankymas čia – tai kelionė skoniais, kurioje maistas tampa universalia kalba, o pati virtuvė – be sienų.
Virtuvės šefė – Astera Tenkutienė
MENIU
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Pasitikimas – graikiško ožkos sūrio perlas su pasifloromis marinuota vynuoge, čiobrelių bei anakardziu plutele ir balzamiko ikriukais.
Šaltas užkandis – ne vitelo, bet tonato – lengvai rūkytas jautienos roastbeef`as su tuno tartaro padažu, kalamata alyvuogėmis, laiškiniu česnaku ir česnakiniais duonos trupinėliais.
“Porcheta” – itališko stiliaus kiaulienos šoninė su lietuviška obuoliene, granatų sėklomis, prancūziška bulvių piure ir karamelizuotomis daržovytėmis. (Gali būti derinama su vilkmerges obuolių sidru)
arba
Japoniško stiliaus tuno kepsnys marinuotas ponziu su jaunomis bulvytėmis, keptomis daržovėmis ir citrusų segmentais.
Desertas – konditerinė staigmena.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Pasitikimas – graikiško ožkos sūrio perlas su pasifloromis marinuota vynuoge, čiobrelių bei anakardziu plutele ir balzamiko ikriukais.
Šaltas užkandis – ne vitelo, bet tonato – lengvai rūkytas jautienos roastbeef`as su tuno tartaro padažu, kalamata alyvuogėmis, laiškiniu česnaku ir česnakiniais duonos trupinėliais.
Šiltas užkandis – belgiško bulvinio vaflio kvadratėlių duetas su švelniai parūkyta
sviestažuve, plaktu burokėlių sviestu, ir masago ikrais, bei su upėtakio ikrais, krapų ir laimo žievelės sviestu.
Atgaiva - moliūgų ir obuolių šerbetas.
“Porcheta” – itališko stiliaus kiaulienos šoninė su lietuviška obuoliene, granatų sėklomis, prancūziška bulvių piure ir
karamelizuotomis daržovytėmis. (Gali būti derinama su vilkmerges obuolių sidru).
Japoniško stiliaus tuno kepsnys marinuotas ponziu su jaunomis bulvytėmis, keptomis daržovėmis ir citrusų segmentais.
Desertas – konditerinė staigmena.
Manufaktūrų g. 20, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur ir 50 Eur
Rezervacijai:
+370 669 08576
Degustacijų pateikimo laikas:
I-V 16:00 – 21:00
VI-VII 15:00 – 21:00