restaurant-cover

Galo do Porto

Portugalų virtuvė.

Apie restoraną

Portugalų virtuvė. Specialiai šiam renginiui atvyksta garsus šefas Tiago Alexandre. Tema – Portugališki patiekalai, azijos ritmu.

MENIU

PIRMASIS PATIEKALAS

Vonton tartaletė su portugališkomis sardinėmis ir pomidorų padažu

Sardinės / pankolio salotos su raudonųjų svogūnų glazūra / ikrai / laiškiniai česnakai

ANTRASIS PATIEKALAS

Sopa do vidreiro – menkės ir krevečių sultinys

Krevečių tartaras / bulvių ir česnakų aliejaus konfitas / trapus kiaušinio trynys / džiovintas tunas Katsuobushi

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Madeiros didkepsnis

Jautienos išpjova / Madeiros vyno padažas / eringi grybai / bimi brokoliai / kukurūzų kubeliai su brandintu sūriu

arba

Menkė “à Zé do Pipo”

sviestinė košelė / svogūnai, karamelizuoti svogūnų laiškų aliejuje /česnakų konfit / bešamelis su šafranais

DESERTAS

Portugališkas kalnas “Serra da Estrella”

Mangų džemas / pasiflorai / sviestinis medaus sausainis

Virtuvės šefas – Tiago Alexandre

Aušros Vartų g.11, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 686 18317

reservations.galodoporto@gmail.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   12.00 – 22.00

Galerija