Portugalų virtuvė. Specialiai šiam renginiui atvyksta garsus šefas Tiago Alexandre. Tema – Portugališki patiekalai, azijos ritmu.
MENIU
PIRMASIS PATIEKALAS
Vonton tartaletė su portugališkomis sardinėmis ir pomidorų padažu
Sardinės / pankolio salotos su raudonųjų svogūnų glazūra / ikrai / laiškiniai česnakai
ANTRASIS PATIEKALAS
Sopa do vidreiro – menkės ir krevečių sultinys
Krevečių tartaras / bulvių ir česnakų aliejaus konfitas / trapus kiaušinio trynys / džiovintas tunas Katsuobushi
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Madeiros didkepsnis
Jautienos išpjova / Madeiros vyno padažas / eringi grybai / bimi brokoliai / kukurūzų kubeliai su brandintu sūriu
arba
Menkė “à Zé do Pipo”
sviestinė košelė / svogūnai, karamelizuoti svogūnų laiškų aliejuje /česnakų konfit / bešamelis su šafranais
DESERTAS
Portugališkas kalnas “Serra da Estrella”
Mangų džemas / pasiflorai / sviestinis medaus sausainis
Virtuvės šefas – Tiago Alexandre
Aušros Vartų g.11, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 686 18317
reservations.galodoporto@gmail.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 12.00 – 22.00