restaurant-cover

Flow

FLOW – tai gastronominė vieta Žemaitijos širdyje.

Apie restoraną

Tradicijos susitinka su inovacijosmis.

FLOW – tai gastronominė vieta Žemaitijos širdyje, sukurta siekiant praplėsti regiono skonio horizontus ir pakelti vietinės virtuvės lygį.

Restorano filosofija paprasta, bet gili:

„FLOW – tai erdvė, kur tradicija susitinka su gastronomijos naujovėmis, o sezoniškumas diktuoja mūsų meniu ritmą.“

MENIU IR APRAŠYMAS

Šių metų tema – „Gastronomija be sienų“. Todėl nusprendžiau išeiti iš komforto zonos ir pristatyti patiekalą, kuris atspindi „nose to tail“ filosofiją.

Pasirinkau putpelę – delikatų paukštį, kuris reikalauja ypatingo kruopštumo tiek ruošiant, tiek patiekiant. Mano tikslas buvo atskleisti, kiek daug galimybių suteikia vienas ingredientas, kai jį panaudoji visapusiškai.

Šių metų patiekalas

„Putpelė šešiomis variacijomis “:

• Įdarytas putpelės kaklas

• Putpelės šlaunelių „lollipop“

• Putpelės file

• Putpelės „rocher“

• Putpelės kaulų redukcijos padažas

• Putpelės trynių majonezas

Dariaus ir Girėno g. 10, Plungė

Virtuvės šefas – Lukas Gaudutis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui –  40 Eur

Rezervacijai:

+370 647 99992

info@oginskihotel.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III - VII 15:00 – 21:00

Galerija