FLOW – tai gastronominė vieta Žemaitijos širdyje.
Tradicijos susitinka su inovacijosmis.
FLOW – tai gastronominė vieta Žemaitijos širdyje, sukurta siekiant praplėsti regiono skonio horizontus ir pakelti vietinės virtuvės lygį.
Restorano filosofija paprasta, bet gili:
„FLOW – tai erdvė, kur tradicija susitinka su gastronomijos naujovėmis, o sezoniškumas diktuoja mūsų meniu ritmą.“
MENIU IR APRAŠYMAS
Šių metų tema – „Gastronomija be sienų“. Todėl nusprendžiau išeiti iš komforto zonos ir pristatyti patiekalą, kuris atspindi „nose to tail“ filosofiją.
Pasirinkau putpelę – delikatų paukštį, kuris reikalauja ypatingo kruopštumo tiek ruošiant, tiek patiekiant. Mano tikslas buvo atskleisti, kiek daug galimybių suteikia vienas ingredientas, kai jį panaudoji visapusiškai.
Šių metų patiekalas
„Putpelė šešiomis variacijomis “:
• Įdarytas putpelės kaklas
• Putpelės šlaunelių „lollipop“
• Putpelės file
• Putpelės „rocher“
• Putpelės kaulų redukcijos padažas
• Putpelės trynių majonezas
Dariaus ir Girėno g. 10, Plungė
Virtuvės šefas – Lukas Gaudutis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 647 99992
Degustacijų pateikimo laikas:
III - VII 15:00 – 21:00