
„Fabrikėlis“ – tai šiuolaikinės lietuviškos virtuvės interpretacija, įkvėpta New Nordic filosofijos: sezoniškumo, natūralumo, tvarumo ir kūrybiško tradicijų atnaujinimo.
„Fabrikėlis“ – tai šiuolaikinės lietuviškos virtuvės interpretacija, įkvėpta New Nordic filosofijos: sezoniškumo, natūralumo, tvarumo ir kūrybiško tradicijų atnaujinimo.
Virtuvės šefas – Ovidijus Orenta
MENIU
STARTERIS
Kvietinė raugo duona su fermentuotu sviestu
ŠEFO KOMPLIMENTAS
UŽKANDIS
Žagarėlis su geltonais burokėliais ir baravykais
PIRMASIS PATIEKALAS
Keptos midijos su ramunėlėmis
ANTRASIS PATIEKALAS
Brandintas upėtakis su voveraičių ponzu
DESERTAS
Datulių pyragas su miso karamele
Pasakų g. 9, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 620 55009
https://fabrikelis.tablein.com/lt
Degustacijų pateikimo laikas:
II - V 17.00 – 23.00
VI 14.00 – 23.00




