restaurant-cover

Fabrikėlis

„Fabrikėlis“ – tai šiuolaikinės lietuviškos virtuvės interpretacija, įkvėpta New Nordic filosofijos: sezoniškumo, natūralumo, tvarumo ir kūrybiško tradicijų atnaujinimo.

Apie restoraną

„Fabrikėlis“ – tai šiuolaikinės lietuviškos virtuvės interpretacija, įkvėpta New Nordic filosofijos: sezoniškumo, natūralumo, tvarumo ir kūrybiško tradicijų atnaujinimo.

Virtuvės šefas – Ovidijus Orenta

Pasakų g. 9, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 620 55009

labas@fabrikelis.lt

https://fabrikelis.tablein.com/lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II - V   17.00 – 23.00

VI        14.00 – 23.00

Galerija