restaurant-cover

Fabrikėlis

„Fabrikėlis“ – tai šiuolaikinės lietuviškos virtuvės interpretacija, įkvėpta New Nordic filosofijos: sezoniškumo, natūralumo, tvarumo ir kūrybiško tradicijų atnaujinimo.

Apie restoraną

„Fabrikėlis“ – tai šiuolaikinės lietuviškos virtuvės interpretacija, įkvėpta New Nordic filosofijos: sezoniškumo, natūralumo, tvarumo ir kūrybiško tradicijų atnaujinimo.

Virtuvės šefas – Ovidijus Orenta

MENIU

STARTERIS

Kvietinė raugo duona su fermentuotu sviestu

ŠEFO KOMPLIMENTAS

UŽKANDIS

Žagarėlis su geltonais burokėliais ir baravykais

PIRMASIS PATIEKALAS

Keptos midijos su ramunėlėmis

ANTRASIS PATIEKALAS

Brandintas upėtakis su voveraičių  ponzu

DESERTAS

Datulių pyragas su miso karamele

Pasakų g. 9, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 620 55009

labas@fabrikelis.lt

https://fabrikelis.tablein.com/lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II - V   17.00 – 23.00

VI        14.00 – 23.00

Galerija