Restoranas, vadovaujamas šefo Tomo Rimydžio, jungia istorinius bajoriškus skonius su šiuolaikinėmis kulinarinėmis idėjomis. Čia lietuviškos virtuvės tradicijos atgimsta moderniai – naudojant sezoninius, vietos ūkiuose užaugintus ar gamtoje surinktus ingredientus.
Didinga gastronominė istorija nusipelno rafinuoto pasakojimo. Restorano įkūrėjas ir virtuvės šefas Tomas Rimydis istorinę virtuvę ir bajoriškus jos skonius dekonstruoja derindamas tai, kas sena ir nauja, sentimentalu ir netikėta. Lietuviška virtuvė visada buvo atvira kulinariniams vėjams iš visos Europos, todėl įtakingų dvarų stalus kadaise nukloję patiekalai šeimos restorane atgyja šiuolaikinėmis, vakarietiškų madų įkvėptomis interpretacijomis.
Kaip ir anuomet, taip ir dabar, miestiečiams bei Vilniaus svečiams siūlome tik tai, kas sezoniška. Kartu su lietuviškais metų laikais kintantis meniu apsiriboja produktais, kuriuos galima nuskinti vietinio ūkininko darže, sumedžioti lietuviškoje girioje ar sužvejoti čia pat esančiame vandens telkinyje.
MENIU
Rūginė ir kvietinė duona su naminiu sviestu
Vafliai su varške ir medumi
Virta įdaryta lydeka su morkomis ir vėžiais
Alaus sriuba su soromis ir jautiena
Antiena su prieskoniais, ropės, burokai, pastarnokų košė, kopūstų sluoksniuotis ir sultinio padažas
Tortukas su pieno kremu, mėlynėmis, kriaušėmis ir vyšniomis
Aviečių saldainis
Virtuvės šefas – Tomas Rimydis
Šv. Jono g. 7, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 637 33300
Degustacijų pateikimo laikas:
I - IV 17.00 ir 18.00