restaurant-cover

Epotheca. Amandus

Gastronomijos savaitei kuriame išskirtinį meniu, išlaikantį Amandus stilistiką, tačiau praplečiantį ribas – todėl jis vadinsis 4 pasauliai.

Apie restoraną

Gastronomijos savaitei kuriame išskirtinį meniu, išlaikantį Amandus stilistiką, tačiau praplečiantį ribas – todėl jis vadinsis 4 pasauliai. Vakarienės metu svečius pasitiksime gėrimu, atspindinčiu keturis pasaulius, keturiais šefo komplimentais, užkandžiu (vegetarišku), pagrindiniu patiekalu (mėsos) ir desertu. Pilnai vegetarišką meniu versiją galima užsisakyti iš anksto, pažymint tai rezervacijos metu. Du šefai, jau pažįstami Amandus svečiams: Paulius ir Pavels („Paulius Pavels cooks“), anksčiau buvę Amandus virtuvės dalimi, dabar kuriantys savo projektus. Jų tandemas persipina su architektų komanda „ArchRoom“, atsakinga už Amandus restorano ir „Gourmet“ interjerus.

Kiekvienas patiekalas sukurtas naudojant technikas, prieskonius ar produktus, atkeliavusius iš unikalių vietovių, su išskirtinėmis istorijomis.

MENIU

“4 Pasauliai”

Pasitikimo gėrimas

Duona su juoduoju česnaku ir Madagaskaro vanile

“1 Kąsnis”

Arktinio šalvio ceviche su bergamote ir kukurūzais

7 valandas ruošti iberiko žandai su Madeiros vyno padažu ir Ceilono cinamonu

Šokoladinis pyragas su slyvomis

Autorinė “Amandus” kava

Užupio g. 20, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

https://amandus.lt/pages/epotheca

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII 18.00 – 23.00

Galerija