ELVEN – tai šiaurietiškos virtuvės krypties ir ideologijos bistro
ELVEN – tai šiaurietiškos virtuvės krypties ir ideologijos bistro. Šefas Adomas Jegnoras, išsiskiriantis savo braižu derina mums visiems gerai pažįstamus produktus su netįprastais ingredientais taip išsiskirdamas unikaliu patiekalų skoniu bei pateikimu.
Virtuvės šefas – Adomas Jegnoras
MENIU
3 patiekalu 30€ meniu:
Marmūrinio ešerio kapotinis su agurkais, spragintais ryžiais, imbieru ir kinrože
Veršienos iešmelis su jogurto padazu, braškemis, žalumynais ir katama traškutis
Knafeh traškutis, varškės sūris, ramunėlės, vaniliniai ledai
6 patiekalų 50€ meniu:
Kvietinis traškutis su marinuotomis aštriis morkomis, labna ir kalendra
Pieno spurga su sūrio kremu ir kardamonu
Marmūrinio ešerio kapotinis su agurkais, spragintais ryžiais, imbieru ir kinrože
Keptas kalafijoras su rūkyta paprika, ožkos sūrio padažas, saulėgrąžos ir žolelių vinigretas
Veršienos iešmelis su jogurto padazu, braškemis, žalumynais ir katama traškutis
Knafeh traškutis, varškės sūris, ramunėlės, vaniliniai ledai
L. Stuokos - Gucevičiaus g. 7, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 50 Eur
Rezervacijai:
+370 699 80 680
Degustacijų pateikimo laikas:
II - VI 17.00 – 23.00