„Gastronomijos savaitės“ metu kviečiame pasimėgauti ypatingais pasiūlymais ir tikra prancūziška patirtimi.
Café Montmartre – prancūziškas restoranas Vilniaus senamiestyje, kuriame Paryžiaus skoniai ir atmosfera susitinka su Vilniaus ritmu. Čia ragaukite klasikinės prancūzų virtuvės patiekalus – nuo „croque madame“ iki charcuterie lėkščių ir šviežių austrių. „Gastronomijos savaitės“ metu kviečiame pasimėgauti ypatingais pasiūlymais ir tikra prancūziška patirtimi.
MENIU
UŽKANDIS (pasirinktinai)
Marinuota ir apdeginta skumbrė (Pickle charred mackerel) – obuolių sultyse marinuota skumbrė su pankolių salotomis ir degintu citrininiu padažu.
arba
Brandintos jautienos carpaccio (Beef cured carpaccio) – jautienos carpaccio su baskiška paprika ir gaiviomis agurkų salotomis, lengvai užrūkyta vietoje.
PAGRINDINIS PATIEKALAS (pasirinktinai)
Ant žarijų kepta jautienos entrecôte (Beef entrecôte pavé) – ant anglių kepta jautiena su bulvių apkepu, daržovėmis ir „Périgourdine“ padažu.
arba
Žolelių plutelėje kepta lašiša (Saumon croustade verte) – lašiša su žolelių ir česnako plutelėmis, salierų fondantu, špinatais ir midijų sultiniu.
DESERTAS (pasirinktinai)
Prezidento suflė (Soufflé Président) – purus „Grand Marnier“ suflė, ruošiamas šviežiai.
arba
Šokoladinis putėsis (Chocolate mousse)– kreminis šokoladinis putėsis su jūros druska ir alyvuogių aliejumi.
Virtuvės šefas – Yann Hoareau
Didžioji g. 40, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 612 89269
tomante.vysniauskaite@gmail.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 18.00 – 21.00