restaurant-cover

Cafe Montmartre

„Gastronomijos savaitės“ metu kviečiame pasimėgauti ypatingais pasiūlymais ir tikra prancūziška patirtimi.

Apie restoraną

Café Montmartre – prancūziškas restoranas Vilniaus senamiestyje, kuriame Paryžiaus skoniai ir atmosfera susitinka su Vilniaus ritmu. Čia ragaukite klasikinės prancūzų virtuvės patiekalus – nuo „croque madame“ iki charcuterie lėkščių ir šviežių austrių. „Gastronomijos savaitės“ metu kviečiame pasimėgauti ypatingais pasiūlymais ir tikra prancūziška patirtimi.

MENIU

UŽKANDIS (pasirinktinai)

Marinuota ir apdeginta skumbrė (Pickle charred mackerel) – obuolių sultyse marinuota skumbrė su pankolių salotomis ir degintu citrininiu padažu.

arba

Brandintos jautienos carpaccio (Beef cured carpaccio) – jautienos carpaccio su baskiška paprika ir gaiviomis agurkų salotomis, lengvai užrūkyta vietoje.

PAGRINDINIS PATIEKALAS (pasirinktinai)

Ant žarijų kepta jautienos entrecôte (Beef entrecôte pavé) – ant anglių kepta jautiena su bulvių apkepu, daržovėmis ir „Périgourdine“ padažu.

arba

Žolelių plutelėje kepta lašiša (Saumon croustade verte) – lašiša su žolelių ir česnako plutelėmis, salierų fondantu, špinatais ir midijų sultiniu.

DESERTAS (pasirinktinai)

Prezidento suflė (Soufflé Président) – purus „Grand Marnier“ suflė, ruošiamas šviežiai.

arba

Šokoladinis putėsis (Chocolate mousse)– kreminis šokoladinis putėsis su jūros druska ir alyvuogių aliejumi.

Virtuvės šefas – Yann Hoareau

Didžioji g. 40, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 612 89269

tomante.vysniauskaite@gmail.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   18.00 – 21.00

Galerija