Spalvingas Senamiesčio restoranas, garsėjantis Viduržemio ir Lotynų Amerikos virtuve.
Vilniaus senamiesčio paveldo apsuptyje įsikūręs spalvingasis restoranas „Botanist“ vietinių bei sostinės svečių pamėgtas kaip Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų vieta su plačiu kokteilių meniu.
MENIU
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Tostada su marinuotais obuoliukais ir varškės sūriu
KARŠTASIS PATIEKALAS (galima pasirinkti)
Surf & turf – Elniena su Vaivorykštiniu upėtakiu, bulvių ir šoninės gratenas, šakninės daržovės
arba
Šamo filė su pomidorų pesto plutele ir daržovių Ratatouille
DESERTAS
Citrininė rabarbarų tartaletė su morengu
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Tostada su marinuotais obuoliukais ir varškės sūriu
UŽKANDIS (galima pasirinkti)
Naminės duonos brusketa su elnienos tartaru
arba
Šamo sashimi su degintais ananasais ir avokadų kremu
KARŠTASIS PATIEKALAS (galima pasirinkti)
Surf & turf – Elniena su Vaivorykštiniu upėtakiu, bulvių ir šoninės gratenas, šakininės daržovės
arba
Šamo filė su pomidorų pesto plutele ir daržovių Ratatouille
DESERTAS
Citrininė rabarbarų tartaletė su morengu
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Tostada su marinuotais obuoliukais ir varškės sūriu
PIRMASIS UŽKANDIS (galima pasirinkti)
Naminės duonos brusketa su elnienos tartaru
arba
Šamo sashimi su degintais ananasais ir avokadų kremu
ŠALTASIS PATIEKALAS
Aštuonkojis kriauklėje su mangų salsa, morkų kremo puta ir mėlynių ikrais
KARŠTASIS PATIEKALAS (galima pasirinkti)
Surf & turf – Elniena su Vaivorykštiniu upėtakiu, bulvių, šakninių daržovių ir šoninės gratenas
arba
Šamo filė su pomidorų pesto plutele ir Ratatouille
DESERTAS
Citrininė rabarbarų tartaletė su morengu
Virtuvės šefas – Kasparas Kriaučiūnas
Didžioji g. 26, Vilnius
Rezervacijai:
https://botanist.tablein.com/lt.
Degustacijų pateikimo laikas:
3 patiekalų degustacinė vakarienė (30 Eur) (II-VII 12:00 –16:00)
4 patiekalų degustacinė vakarienė (40 Eur) (I 17:00 – 22:00; II-VII 12:00 – 22:00)
5 patiekalų degustacinė vakarienė (50 Eur) (I 17:00 – 22:00; II-VII 12:00 – 22:00)