restaurant-cover

Botanist

Spalvingas Senamiesčio restoranas, garsėjantis Viduržemio ir Lotynų Amerikos virtuve.

Apie restoraną

Vilniaus senamiesčio paveldo apsuptyje įsikūręs spalvingasis restoranas „Botanist“ vietinių bei sostinės svečių pamėgtas kaip Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų vieta su plačiu kokteilių meniu.

MENIU

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Tostada su marinuotais obuoliukais ir varškės sūriu

KARŠTASIS PATIEKALAS (galima pasirinkti)

Surf & turf – Elniena su Vaivorykštiniu upėtakiu, bulvių ir šoninės gratenas, šakninės daržovės

arba

Šamo filė su pomidorų pesto plutele ir daržovių Ratatouille

DESERTAS

Citrininė rabarbarų tartaletė su morengu

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Tostada su marinuotais obuoliukais ir varškės sūriu

UŽKANDIS (galima pasirinkti)

Naminės duonos brusketa su elnienos tartaru

arba

Šamo sashimi su degintais ananasais ir avokadų kremu

KARŠTASIS PATIEKALAS (galima pasirinkti)

Surf & turf – Elniena su Vaivorykštiniu upėtakiu, bulvių ir šoninės gratenas, šakininės daržovės

arba

Šamo filė su pomidorų pesto plutele ir daržovių Ratatouille

DESERTAS

Citrininė rabarbarų tartaletė su morengu

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Tostada su marinuotais obuoliukais ir varškės sūriu

PIRMASIS UŽKANDIS (galima pasirinkti)

Naminės duonos brusketa su elnienos tartaru

arba

Šamo sashimi su degintais ananasais ir avokadų kremu

ŠALTASIS PATIEKALAS

Aštuonkojis kriauklėje su mangų salsa, morkų kremo puta ir mėlynių ikrais

KARŠTASIS PATIEKALAS (galima pasirinkti)

Surf & turf – Elniena su Vaivorykštiniu upėtakiu, bulvių, šakninių daržovių ir šoninės gratenas

arba

Šamo filė su pomidorų pesto plutele ir Ratatouille

DESERTAS

Citrininė rabarbarų tartaletė su morengu

Virtuvės šefas – Kasparas Kriaučiūnas

Didžioji g. 26, Vilnius

Rezervacijai:

https://botanist.tablein.com/lt.

Degustacijų pateikimo laikas:

3 patiekalų degustacinė vakarienė (30 Eur) (II-VII 12:00 –16:00)

4 patiekalų degustacinė vakarienė (40 Eur) (I 17:00 – 22:00; II-VII 12:00 – 22:00)

5 patiekalų degustacinė vakarienė (50 Eur) (I 17:00 – 22:00; II-VII 12:00 – 22:00)

Galerija