restaurant-cover

Balzac

Tradicinės prancūzų virtuvės restoranas.

Apie restoraną

Restoranas Balzac, įsikūręs pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, – tai tarsi Monmartro žavesys ir Paryžiaus romantika viename. Visame pasaulyje garsaus prancūzų rašytojo garbei įkurtame restorane svečiai kviečiami paragauti tradicinės prancūzų virtuvės patiekalų, pasimėgauti taure gero vyno ar  nuodėmės vertu desertu. Todėl Balzac – puikus pasirinkimas ieškantiems su meile ruošiamo maisto, autentiškos atmosferos ir tikros prancūziškos dvasios.

MENIU

UŽKANDIS

Burokėlių “Velingtonas” su ožkų pieno sūrio kremu, pistacijomis ir aviečių padažu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Ėrienos nugarinė su kaulu, morkų ir salierų šimtalapiu, pastarnokų tyre ir pipiriniu demi-glace padažu

DESERTAS

Naminė tartaletė su kriaušėmis, levandų kremu ir miso karamele

Virtuvės šefė – Aistė Urbanavičiūtė

Savičiaus g. 7, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 614 89223

info@balzac.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII 17:00 – 22:00

Galerija