Tradicinės prancūzų virtuvės restoranas.
Restoranas Balzac, įsikūręs pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, – tai tarsi Monmartro žavesys ir Paryžiaus romantika viename. Visame pasaulyje garsaus prancūzų rašytojo garbei įkurtame restorane svečiai kviečiami paragauti tradicinės prancūzų virtuvės patiekalų, pasimėgauti taure gero vyno ar nuodėmės vertu desertu. Todėl Balzac – puikus pasirinkimas ieškantiems su meile ruošiamo maisto, autentiškos atmosferos ir tikros prancūziškos dvasios.
MENIU
UŽKANDIS
Burokėlių “Velingtonas” su ožkų pieno sūrio kremu, pistacijomis ir aviečių padažu
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ėrienos nugarinė su kaulu, morkų ir salierų šimtalapiu, pastarnokų tyre ir pipiriniu demi-glace padažu
DESERTAS
Naminė tartaletė su kriaušėmis, levandų kremu ir miso karamele
Virtuvės šefė – Aistė Urbanavičiūtė
Savičiaus g. 7, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 614 89223
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 17:00 – 22:00