restaurant-cover

Astorija Brasserie

„Astorija Brasserie“ – tai vieta, kur prancūziškos gastronomijos tradicijos susitinka su šiuolaikinėmis interpretacijomis.

Apie restoraną

„Astorija Brasserie“ – tai vieta, kur prancūziškos gastronomijos tradicijos susitinka su šiuolaikinėmis interpretacijomis.

Čia klasikiniai receptai atgyja moderniu pavidalu, naujojo mūsų virtuvės šefo, Jevgenij Volkov, kūrybiškai atnaujinti ir papildyti netikėtais skonių deriniais.

Elegantiška aplinka, įkvėpta Paryžiaus dvasios, kviečia mėgautis lėtu laiku, kokybišku maistu ir rafinuota atmosfera pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Kepta austrė │„Džiugo” sūrio putėsiai

ŠALTAS UŽKANDIS

Šukučių karpačio │ yuzu–pasiflorų padažas │ raudonieji ikrai

ATGAIVA

Šampano granitas

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Brandinta jautienos išpjova │ bulvių muslinas │ cukinija │ marinuoti shimeji grybai │ jautienos padažas

DESERTAS

Šaltalankių pyragėlis │ mangų glazūra │ medaus traškutis

Didžioji g. 35-2, Vilnius

Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 5 2360840

astorija.brasserie@radissoncollection.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I-III, V-VII, 19:00 –22:00

Galerija