„Astorija Brasserie“ – tai vieta, kur prancūziškos gastronomijos tradicijos susitinka su šiuolaikinėmis interpretacijomis.
„Astorija Brasserie“ – tai vieta, kur prancūziškos gastronomijos tradicijos susitinka su šiuolaikinėmis interpretacijomis.
Čia klasikiniai receptai atgyja moderniu pavidalu, naujojo mūsų virtuvės šefo, Jevgenij Volkov, kūrybiškai atnaujinti ir papildyti netikėtais skonių deriniais.
Elegantiška aplinka, įkvėpta Paryžiaus dvasios, kviečia mėgautis lėtu laiku, kokybišku maistu ir rafinuota atmosfera pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Kepta austrė │„Džiugo” sūrio putėsiai
ŠALTAS UŽKANDIS
Šukučių karpačio │ yuzu–pasiflorų padažas │ raudonieji ikrai
ATGAIVA
Šampano granitas
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Brandinta jautienos išpjova │ bulvių muslinas │ cukinija │ marinuoti shimeji grybai │ jautienos padažas
DESERTAS
Šaltalankių pyragėlis │ mangų glazūra │ medaus traškutis
Didžioji g. 35-2, Vilnius
Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 5 2360840
astorija.brasserie@radissoncollection.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I-III, V-VII, 19:00 –22:00