restaurant-cover

Aerottoria

Įkvėpti kulinarinių tradicijų ir aviacijos didybės, sukūrėme „Aerottoria“ – autentiškos italų virtuvės patirtį po tikro Bombardier CRJ 200 lėktuvo sparnu.

Apie restoraną

Įkvėpti kulinarinių tradicijų ir aviacijos didybės, sukūrėme „Aerottoria“ – autentiškos italų virtuvės patirtį po tikro Bombardier CRJ 200 lėktuvo sparnu. Tai istorijų ir jaukaus klegesio kupinas restoranas tiems, kurie vertina ne tik kokybišką maistą, bet ir išskirtines akimirkas drauge.

MENIU

PIRMASIS PATIEKALAS

Itališkas summer roll

Ryžių popieriaus suktinukas su vytinta kiauliena, mocarela ir baziliku. Gaivus skonių derinys, jungiantis Italijos ir Azijos virtuves.

ANTRASIS PATIEKALAS

Klasikiniai arančiniai su tzatziki ir za’atar

Traškūs itališki arančiniai skoniais, patiekiami su tzatziki padažu ir za’atar prieskoniais. Sicilijos ir Artimųjų Rytų derinys.

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Ratatouille su šviežia burrata ir pesto

Keptų daržovių patiekalas pagal Provanso tradicijas, patiekiamas su burrata ir pesto. Prancūzijos ir Italijos klasikos viename.

Virtuvės šefas – Tomas Žindulis

Dariaus ir Girėno 34F, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 660 51000

picerija@aerottoria.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - V   15.00 – 21.00

Galerija