Įkvėpti kulinarinių tradicijų ir aviacijos didybės, sukūrėme „Aerottoria“ – autentiškos italų virtuvės patirtį po tikro Bombardier CRJ 200 lėktuvo sparnu.
Įkvėpti kulinarinių tradicijų ir aviacijos didybės, sukūrėme „Aerottoria“ – autentiškos italų virtuvės patirtį po tikro Bombardier CRJ 200 lėktuvo sparnu. Tai istorijų ir jaukaus klegesio kupinas restoranas tiems, kurie vertina ne tik kokybišką maistą, bet ir išskirtines akimirkas drauge.
MENIU
PIRMASIS PATIEKALAS
Itališkas summer roll
Ryžių popieriaus suktinukas su vytinta kiauliena, mocarela ir baziliku. Gaivus skonių derinys, jungiantis Italijos ir Azijos virtuves.
ANTRASIS PATIEKALAS
Klasikiniai arančiniai su tzatziki ir za’atar
Traškūs itališki arančiniai skoniais, patiekiami su tzatziki padažu ir za’atar prieskoniais. Sicilijos ir Artimųjų Rytų derinys.
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ratatouille su šviežia burrata ir pesto
Keptų daržovių patiekalas pagal Provanso tradicijas, patiekiamas su burrata ir pesto. Prancūzijos ir Italijos klasikos viename.
Virtuvės šefas – Tomas Žindulis
Dariaus ir Girėno 34F, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 660 51000
I - V 15.00 – 21.00