2005 m. Žvėryne duris atvėrusi „Veranda” – vieta, kurioje nuolat kuriama dabartinio Žvėryno, jo gyventojų bei svečių bendravimo bei ragavimo istorija. Svetainės – baro „Veranda“ virtuvėje pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams, sezoninės daržovės užsakomos iš lietuviškų ūkių. Natūralumas, šviežumas, kulinarinė improvizacija – visa tai patiekiame kasdien. „Verandoje” laukiame visų, gyvenime pasiilgusių džiazo arba gyvenančių džiazo ritmu. „Gastronomijos savaitės” penktadienį ir šeštadienį gyvai džiazuojame nuo 20:00 iki 22:00 val.
„Veranda” kvies skanautojus į gastronominę improvizacijų kelionę po skonių ir džiazo pasaulį – nuo sūrių natų iki saldžių akordų.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
LIETUVIŠKO ŪKIO VARŠKĖS SŪRIS SU KMYNAIS IR SĖKLŲ DUONELĖ,
patiekiamas su brandintomis šakninėmis daržovėmis ir šlakeliu čili medaus
ŽOLELĖSE BEI LIETUVIŠKAME VYNE MARINUOTA KIAULIENOS IŠPJOVA SU GRIKIŲ RIZOTU SU MIŠKO GRYBAIS,
patiekalui skonį suteiks voveraitės ir baravykai, kietasis sūris ir moliūgų sėklos
DESERTINIS PYRAGAITIS SU VARŠKE IR MIŠKO UOGOMIS,
pagardintas kefyro karamelė
Kęstučio g. 39, Vilnius
Virtuvės komanda – Svetainės – baro „Veranda” virtuvės komanda
Rezervacijai:
+370 5 273 0107
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – VII 14:00 – 21:00