Restoranas „Vanagupė“ – europietiškos virtuvės atstovas, įsikūręs Baltijos pakrantėje, Palangoje. Restorano koncepcija – natūralumas | sezoniškumas | paprastumas.
Patiekaluose dominuoja sezoniniai produktai, skonių harmonija, subtilus pateikimas. Jauki ir svetinga restorano atmosfera kviečia susitikti tiek verslo pietų, tiek ir romantiškos vakarienės žvakių šviesoje.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
MINI SUMUŠTINIS
Naminė juoda duona | kastinys | sūdyti lašinukai | svogūno laiškas | lietuviškas čiobrelis | medaus ir šafrano likeris.
DŽIOVINTŲ BARAVYKŲ SULTINYS
Naminiai miško grybų koldūnai.
ELNIENOS DEŠRELĖS
Bulvių košė | troškinti mėlynieji kopūstai.
SKRUZDĖLYNAS
Vaniliniai ledai.
Vanagupės g. 31, Palanga
Virtuvės šefė – Paulius Satkauskas
Rezervacijai:
+370 460 41199
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17:00 – 21:00