restaurant-cover

Vanagupė

Restoranas „Vanagupė“ – europietiškos virtuvės atstovas, įsikūręs Baltijos pakrantėje, Palangoje. Restorano koncepcija – natūralumas | sezoniškumas | paprastumas.

Apie restoraną

Patiekaluose dominuoja sezoniniai produktai, skonių harmonija, subtilus pateikimas. Jauki ir svetinga restorano atmosfera kviečia susitikti tiek verslo pietų, tiek ir romantiškos vakarienės žvakių šviesoje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

MINI SUMUŠTINIS

Naminė juoda duona | kastinys | sūdyti lašinukai | svogūno laiškas | lietuviškas čiobrelis | medaus ir šafrano likeris.

DŽIOVINTŲ BARAVYKŲ SULTINYS

Naminiai miško grybų koldūnai.

ELNIENOS DEŠRELĖS

Bulvių košė | troškinti mėlynieji kopūstai.

SKRUZDĖLYNAS

Vaniliniai ledai.

Vanagupės g. 31, Palanga

Virtuvės šefė – Paulius Satkauskas

Rezervacijai:

+370 460 41199

reservation@vanagupe.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17:00 – 21:00

Galerija