Tai vieta, norintiems pasimėgauti didikų virtuvės paveldu ir šiuolaikinę kultūrą bei technologijas derinančios virtuvės patiekalais išskirtinėje aplinkoje. Restorano šefo Andrej Borisinio meniu – tai moderni istorinių tradicijų interpretacija, kurioje persipina tiek LDK didikų pamėgtų patiekalų motyvai, tiek šiems laikams būdinga kulinarinė tradicija
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
SODRI ŽĄSIENOS SRIUBA
ĮVAIRIASPALVIŲ BUROKĖLIŲ IR KASTINIO UŽKANDĖLĖ
ARBA
ŽVĖRIENOS KAPOTINIS
SūdytI baravykai | juodos duonos traškučiai.
VERŠIENOS IŠPJOVA
Anties taukuose kepti topinambai| karamelizuota morka | sodrus mėsos padažas.
ARBA
LYDEKOS IR UPĖTAKIO DEŠRELĖS
Šilkinė bulvių košė | džiovinti baravykai | krapų padažas.
NAMINIS VAFLIS
Mūsų gamybos šaltalankių ledais.
ARBA
Šermukšnių desertas su karamelizuotais obuoliaos ir verbenos kremu.
Katedros a. 4, Vilnius
Virtuvės šefas – Andrej Borisinio
Rezervacijai:
+370 694 63280
admvr@taurakalnis.lt
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI vakarienės patiekimo laikas svečiams 18:30 val