restaurant-cover

Valdovai

Tai vieta, norintiems pasimėgauti didikų virtuvės paveldu ir šiuolaikinę kultūrą bei technologijas derinančios virtuvės patiekalais išskirtinėje aplinkoje. Restorano šefo Andrej Borisinio meniu – tai moderni istorinių tradicijų interpretacija, kurioje persipina tiek LDK didikų pamėgtų patiekalų motyvai, tiek šiems laikams būdinga kulinarinė tradicija

Apie restoraną

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

SODRI ŽĄSIENOS SRIUBA

ĮVAIRIASPALVIŲ BUROKĖLIŲ IR KASTINIO UŽKANDĖLĖ

ARBA

ŽVĖRIENOS KAPOTINIS

SūdytI baravykai | juodos duonos traškučiai.

VERŠIENOS IŠPJOVA

Anties taukuose kepti topinambai| karamelizuota morka | sodrus mėsos padažas.

ARBA

LYDEKOS IR UPĖTAKIO DEŠRELĖS

Šilkinė bulvių košė | džiovinti baravykai | krapų padažas.

NAMINIS VAFLIS

Mūsų gamybos šaltalankių ledais.

ARBA

Šermukšnių desertas su karamelizuotais obuoliaos ir verbenos kremu.

Katedros a. 4, Vilnius

Virtuvės šefas – Andrej Borisinio

Rezervacijai:

+370 694 63280

admvr@taurakalnis.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI vakarienės patiekimo laikas svečiams 18:30 val

Galerija