restaurant-cover

Telegrafas

„Telegrafas“ – vienas geriausių restoranų Vilniuje, įtrauktas į MICHELIN Gidą 2024 metais bei 17 TOP30 Lietuvos geriausiųjų. Restoranas siūlantis savo svečiams unikalią atmosferą ir nepriekaištingą aptarnavimą, siekiant sukurti išskirtinę fine-dining valgymo patirtį, o vyriausiojo šefo Justino Kapkovičiaus šiuolaikiniai „European Cuisine“ patiekalai visada gaminami ypatingą dėmesį skiriant šviežumui ir sezoniniams ingredientams.

Apie restoraną

Tai elegantiška vieta su subtilia istorijos ir modernumo pusiausvyra bei stulbinančiu vaizdu į Vilniaus Katedros aikštę.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Amuse bouche

Niekas nemiršta taip gražiai kaip ruduo

Ešlė Vilis

ANTIENOS KEPENĖLĖS, APELSINAI IR AUKSAS

Užkandis

Joks žmogus negali ragauti rudens vaisių, jei vis dar gėrisi pavasario gėlių kvapu

Semuelis Džonsonas

BULVINĖ SAULĖGRĄŽA IR KARALIŠKOJI KREIVABUDĖ

Gomuriui atgaivinti

Granite

Aš ne pavasaris, aš šiltas raudonas ruduo

Merilin Monro

BUROKĖLIAI IR AVIETĖS

Karštas patiekalas

Išgirdęs rudeninį lapų čežesį, gyvenimas prasideda iš naujo

F. Skotas Ficdžeraldas

DĖMĖTASIS EŠERYS, MOLIŪGAI IR MORKOS

Desertas

Ruduo - tai antrasis pavasaris, kai kiekvienas lapas - gėlė

Alberas Kamiu

ŠOKOLADAS, JUODIEJI SERBENTAI, BUROKĖLIAI

Universiteto g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Justinas Kapkovičius

Rezervacijai:

+370 5 220 1600

telegrafas@curiocollectionvilnius.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 20:00 ir 20:30 – 23:30

Galerija