„Telegrafas“ – vienas geriausių restoranų Vilniuje, įtrauktas į MICHELIN Gidą 2024 metais bei 17 TOP30 Lietuvos geriausiųjų. Restoranas siūlantis savo svečiams unikalią atmosferą ir nepriekaištingą aptarnavimą, siekiant sukurti išskirtinę fine-dining valgymo patirtį, o vyriausiojo šefo Justino Kapkovičiaus šiuolaikiniai „European Cuisine“ patiekalai visada gaminami ypatingą dėmesį skiriant šviežumui ir sezoniniams ingredientams.
Tai elegantiška vieta su subtilia istorijos ir modernumo pusiausvyra bei stulbinančiu vaizdu į Vilniaus Katedros aikštę.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Amuse bouche
Niekas nemiršta taip gražiai kaip ruduo
Ešlė Vilis
ANTIENOS KEPENĖLĖS, APELSINAI IR AUKSAS
Užkandis
Joks žmogus negali ragauti rudens vaisių, jei vis dar gėrisi pavasario gėlių kvapu
Semuelis Džonsonas
BULVINĖ SAULĖGRĄŽA IR KARALIŠKOJI KREIVABUDĖ
Gomuriui atgaivinti
Granite
Aš ne pavasaris, aš šiltas raudonas ruduo
Merilin Monro
BUROKĖLIAI IR AVIETĖS
Karštas patiekalas
Išgirdęs rudeninį lapų čežesį, gyvenimas prasideda iš naujo
F. Skotas Ficdžeraldas
DĖMĖTASIS EŠERYS, MOLIŪGAI IR MORKOS
Desertas
Ruduo - tai antrasis pavasaris, kai kiekvienas lapas - gėlė
Alberas Kamiu
ŠOKOLADAS, JUODIEJI SERBENTAI, BUROKĖLIAI
Universiteto g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Justinas Kapkovičius
Rezervacijai:
+370 5 220 1600
telegrafas@curiocollectionvilnius.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 20:00 ir 20:30 – 23:30