Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės... „Sugamour“ – tai desertinė – butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.
Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
VERŠIENOS TARTARAS
Burokėlių traškučiai | kelmučiai | putpelės kiaušinis.
ELNIENOS KEPSNYS
Mažosios bulvytės | burokėlių ir slyvų muslinas | kepinti šparagai.
AGUONŲ IR SŪRIO KREMO MEILĖ
VYNAS
Raudonas vynas Les Jamelles Cabernet Sauvignon 150 ml
Vokiečių g. 11, Vilnius
Virtuvės šefė – Jolanta Beliajeva
Rezervacijai:
+370 686 19995
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 08:00 – 23:00
V 08:00 – 00:00
VI 09:00 – 00:00
VII 09:00 – 23:00