restaurant-cover

Stikliai

Gastronominis restoranas „Stikliai“ – tai ne tik vieta pavalgyti, bet ir nepamirštama patirtis, kupina skonio, estetikos ir šiltos atmosferos. Įsikūrę senamiesčio širdyje, nuo pat 1987 metų kviečiame atrasti aukštos klasės europietiškos virtuvės paslaptis, kurias meistriškai interpretuoja mūsų virtuvės komanda. Prancūziškos virtuvės technika čia susipina su lietuviškais akcentais, atskleisdama ypatingus skonio derinius ir subtilias tekstūras.

Apie restoraną

Gastronomijos savaitės ruošiamas meniu – tai kelionė per įvairius skonius, tekstūras ir aromatus, kurioje susijungia tradicinės virtuvės elementai su moderniais gaminimo būdais.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

VYTINTI BUROKĖLIAI

Burokėlių ir raudonųjų vaisių kremas | ožkos sūrio espuma.

RŪKYTAS UNGURYS

Juodos duonos-alaus kremas | marinuoti obuoliai.

CITRINŲ – MEDAUS ŠERBETAS

Agurkų gelis | žolelių aliejus.

ŽEMOJE TEMPERATŪROJE RUOŠTA STERKO FILĖ

Geltonųjų morkų kremas | bulvių – špinatų virtinukais | citrinų puta.

STIRNIENOS NUGARINĖ

Mėlynųjų kopūstų kremas | kepti grybai | marinuotos bruknės | kaštonų kremas.

SVARAINIŲ IR MEDAUS PYRAGAITIS

Medaus traškutis | svarainių gelis.

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Pavel Koncejalov

Rezervacijai:

+370 5 264 9580

restaurant@stikliaihotel.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III – VI 18:00 – 23:00

Galerija