Gastronominis restoranas „Stikliai“ – tai ne tik vieta pavalgyti, bet ir nepamirštama patirtis, kupina skonio, estetikos ir šiltos atmosferos. Įsikūrę senamiesčio širdyje, nuo pat 1987 metų kviečiame atrasti aukštos klasės europietiškos virtuvės paslaptis, kurias meistriškai interpretuoja mūsų virtuvės komanda. Prancūziškos virtuvės technika čia susipina su lietuviškais akcentais, atskleisdama ypatingus skonio derinius ir subtilias tekstūras.
Gastronomijos savaitės ruošiamas meniu – tai kelionė per įvairius skonius, tekstūras ir aromatus, kurioje susijungia tradicinės virtuvės elementai su moderniais gaminimo būdais.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
VYTINTI BUROKĖLIAI
Burokėlių ir raudonųjų vaisių kremas | ožkos sūrio espuma.
RŪKYTAS UNGURYS
Juodos duonos-alaus kremas | marinuoti obuoliai.
CITRINŲ – MEDAUS ŠERBETAS
Agurkų gelis | žolelių aliejus.
ŽEMOJE TEMPERATŪROJE RUOŠTA STERKO FILĖ
Geltonųjų morkų kremas | bulvių – špinatų virtinukais | citrinų puta.
ARBA
STIRNIENOS NUGARINĖ
Mėlynųjų kopūstų kremas | kepti grybai | marinuotos bruknės | kaštonų kremas.
SVARAINIŲ IR MEDAUS PYRAGAITIS
Medaus traškutis | svarainių gelis.
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Pavel Koncejalov
Rezervacijai:
+370 5 264 9580
Degustacijų pateikimo laikas:
III – VI 18:00 – 23:00