„Pulpo” Ispaniškas Viduržemio Jūros Restoranas – tai nepamirštama kelionė į Viduržemio jūros pakrantę. Mes pasiruošę Jus pakerėti mūsų svečių pamėgtais patiekalais: ispanų klasika - aštuonkoju – „pulpo a la brasa”, švelniu rožiniu upėtakiu, kremine jūros gėrybių sriuba bei dar daugeliu kitų skonių, kuriuos galite pažinti mūsų meniu. „Pulpo” jus pasitiks šiltas susitikimų šurmulys, saule skambančios juoko ir muzikos natos, jutimus žadinantys patiekalai ir gaivinantys kruopščiai atrinkti gėrimai.
Viduržemio jūros virtuvė kombinuota kartu su lietuviškais ingridientais, tokiais kaip burokėlis, baravykas, obuoliai. Klientą perkels iš Lietuvos į Viduržemio jūros regioną ir atgal.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
BUROKĖLIŲ KARPAČIO SU OŽKOS SŪRIU
BARAVYKŲ RISOTTO
OBUOLIŲ TRUPINIUOTIS
Stiklių g. 16, Vilnius
Virtuvės šefas – Tarak Md Hasan
Rezervacijai:
+370 630 40888
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII, du srautai 17:30 ir 20:30