Pievų patiekaluose susilieja moderni sezoniška virtuvė ir lietuviškos tradicijos. Produktus patiekalams tiekiami iš ekologiškų ir tvarių vietos ūkių. Pievų maistas – visuomet šviežias, sveikas ir pritaikytas moderniems mitybos standartams. Kiekvieną sezoną stengiamasi pristatyti svečiams ne tik naują meniu, tačiau ir meniu konceptą, todėl kaskart svečiui apsilankius restoranas turi, ką pasiūlyti naujo.
Šių metų gastronomijos savaitės tema iš karto davė toną, kas atsispindės degustaciniame meniu. Į keturių patiekalų vakarienę įtraukėme daug, netgi archajinės lietuviškos virtuvės produktų bei gamybos technikų: kruopos ir grūdai susukti į augalų lapus, rauginti pieno produktai, sūdytos ir brandintos mėsos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
SŪDYTOS SARDINĖS
Raugintos pasukos | peletrūnas.
FERMENTUOTŲ BUROKŲ SULTINYS
Krapų ir mairūno puta.
ELNIENA
Kruopainis su baravykais | savojos kopūstai.
SKRUZDĖLYNAS
Grikių medus | šaltalankiai | lazdynų pudra.
J. Basanavičiaus a. 16, Birštonas
Virtuvės šefai – Rolandas Čižikas ir Dominykas Baronas
Rezervacijai:
+370 6867 7734
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – VI 18:00 – 22:00