restaurant-cover

Piazza

Restoranas „Piazza”, įsikūręs „Radisson Blu Hotel Lietuva“, kviečia svečius pasinerti į gyvą, itališką atmosferą, kur kiekvienas apsilankymas tampa maža švente. „Piazza” ne tik siūlo vietą pavalgyti, bet ir suteikia progą susiburti su artimaisiais, draugais, kolegomis ar bendraminčiais, kad galėtumėte mėgautis gyvenimo akimirkomis prie stalo, nukrauto gardžiais itališkais patiekalais. Čia dominuoja paprasti, bet kokybiški ingredientai, kurie, įkvėpti Italijos regionų, virsta kulinariniais stebuklais, patenkinančiais tiek klasikinių, tiek modernių skonių mėgėjus.

Apie restoraną

„Piazza” virtuvė yra itališkų skonių šventė, kurioje kiekvienas patiekalas su meile ir atidumu kuria kulinarinę kelionę po Italiją. Meniu kinta kartu su sezonais, kad būtų užtikrintas šviežiausių produktų naudojimas, todėl kas kartą galite atrasti kažką naujo ir netikėto. Restorano puošmena – tai Vitello Tonnato, klasikinės bruschettos, picos, ir, žinoma, rankų darbo makaronai, kurių receptai atspindi ne tik tradicijas, bet ir kūrybingumą. „Piazza” – tai vieta, kur paprasti ingredientai susijungia į ypatingus skonius, o kiekvienas apsilankymas tampa jaukia proga sustoti ir pasimėgauti maistu, kompanija ir akimirka.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

BUROKĖLIŲ SKONIO RAVIOLI SU OŽKOS SŪRIO PUTA

Žolelių pesto padažas | juodos duonos trupiniai | avietiniai ikrai.

ANTIENOS PAŠTETAS

Sezoniniai obuoliai kriaušės | marinuotos juodųjų serbentų vyne | karamelizuoti avižų dribsniai | slyvų tyrė.

SPECIALUS PICOS ŠERBETAS

(Turėsite atspėti, kokie produktai slepiasi patiekale).

VERŠIENOS FILĖ

Spaustos bulvės | baravykai | kaulų čiulpų emulsija | svogūnai marinuoti aliejuje | grybų raudonasis vyno padažas.

ARBA

RISSOTO

Baravykai | triufelių drožlės.

MOČIŪTĖS OBUOLIŲ PYRAGAS

Vaniliniai ledai.

Konstitucijos pr. 20, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandrs Košanskis

Rezervacijai:

+370 5 272 6210

piazza@radissonblu.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17:00 – 22:30

Galerija