restaurant-cover

Pelėdos

Naujas konceptas, išskirtinis maistas ir puiki vieta nuostabiai praleisti laiką su draugais, šeima ar antra puse. Baras „Pelėdos“ – pirmieji į Lietuvą atvežę užsienyje jau populiarų „Jūros gėrybių maišą“ – tai mūsų išskirtinumas, kuris ne tik leidžia mėgautis dar nematytais skoniais, bei jaustis kaip namie ir skanauti jį tiesiai rankomis. Atsipalaiduokite ir pamiršę visus sunkumus kibkite į kokybiškiausių Lietuvoje randamų jūros gėrybių asorti – krevetės, midijos, mažieji aštuonkojai, vėžiai ir meilutės lengvai aštriame sviesto padaže, o gurmanams galime pasiūlyti ir kitus maišo variantus su krabu, omaru ar tiesiog vien krevetėmis, midijomis. Jei pastarosios gėrybės nėra Jūsų mėgstamiausias patiekalas – galime pasiūlyti platų užkandžių pasirinkimą ar jau laiko patikrintų patiekalų variantus – kepta duona, silkė, sūrio spurgytės, grybukai, šniceliai ar Kijevo suktiniai.

Apie restoraną

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

RUGINĖ DUONELĖ SU SILKĖS MUSU,

Krapų sviestas | burokėlių, bulvių ir morkų traškučiai.

BUROKĖLIŲ KARPAČIO SU KRIENŲ KREMU IR OŽKOS SŪRIU

Marinuoti burokėliai su obuolių actu | medus | krienų kremas | ožkos sūris.

ŽEMAIČIŲ BLYNŲ SPURGOS SU BARAVYKŲ – GRIETINĖLĖS PADAŽU

Bulvės| kiaulienos sprandinė | morkos| baltieji svogūnai | grietinėlė | baltos duonos džiūvėsėliai | baravykai | grietinėlė.

VERŠIENOS DEŠRELĖS SU BULVIŲ PIURE IR UŽKEPTU SVIESTINIU MOLIŪGU

Bulvių piure | veršienos dešrelės | sviestinis moliūgas | ančių taukai | krapai | džiūvėsėliai | krapų aliejus | garstyčios | špinatai | burokėlių sultys.

RUGINIŲ SAUSAINIŲ IR MOLIŪGŲ SŪRIO PYRAGAS

Ruginiai sausainiai | ožkos sūrio kremas | moliūgų ir apelsinų piure.

Visų Šventųjų g. 5-1, Vilnius

Virtuvės šefė – Kristina Jurėnaitė

Rezervacijai:

+370 666 33 539

peledosbaras@gmail.com

Degustacijų pateikimo laikas:

III – V 18:00 – 22:00

VI – VII 16:00 – 22:00

Galerija