Šefas Giorgio Pignagnoli įkvėpimo savo meniu semiasi iš italų ir prancūzų gastronomijos, tačiau ypatingą dėmesį skiria tradicinei Italijos virtuvei. Šefas savo kūryboje stengiasi atskleisti produkto autentiškumą bei tikrąjį skonį. Jo patiekalai pasižymi paprastumu, minimalizmu bei kruopščiai atrinktais ingredientais.
Gastronomijos savaitei šefas pasiūlys lietuviškus patiekalus, naudodamas tradicinius bei vietinius lietuviškus produktus. Kartu būdamas klasikinės itališkos virtuvės gerbėjas ir profesionalas, šefas Giorgio Pignagnoli šiame degustaciniame meniu lietuviška paveldą apjungs kartu su Italijos skoniais.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
BUROKĖLIŲ KARPAČIO
Šaltibarščių padažas.
BULVINIAI BLYNAI
Elniena | grybai.
SALIERO ŠAKNIES “TARTE TATIN”
NAMINIAI AGRASTŲ LEDAI
Birutės al. 60, Palanga
Virtuvės šefas – Giorgio Pignagnoli
Rezervacijai:
+370 460 41410
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 13:00 – 23:00