restaurant-cover

Palanga

Šefas Giorgio Pignagnoli įkvėpimo savo meniu semiasi iš italų ir prancūzų gastronomijos, tačiau ypatingą dėmesį skiria tradicinei Italijos virtuvei. Šefas savo kūryboje stengiasi atskleisti produkto autentiškumą bei tikrąjį skonį. Jo patiekalai pasižymi paprastumu, minimalizmu bei kruopščiai atrinktais ingredientais.

Apie restoraną

Gastronomijos savaitei šefas pasiūlys lietuviškus patiekalus, naudodamas tradicinius bei vietinius lietuviškus produktus. Kartu būdamas klasikinės itališkos virtuvės gerbėjas ir profesionalas, šefas Giorgio Pignagnoli šiame degustaciniame meniu lietuviška paveldą apjungs kartu su Italijos skoniais.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

BUROKĖLIŲ KARPAČIO

Šaltibarščių padažas.

BULVINIAI BLYNAI

Elniena | grybai.

SALIERO ŠAKNIES “TARTE TATIN”

NAMINIAI AGRASTŲ LEDAI

Birutės al. 60, Palanga

Virtuvės šefas – Giorgio Pignagnoli

Rezervacijai:

+370 460 41410

restaurant@palangahotel.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 13:00 – 23:00

Galerija