restaurant-cover

Pacai

Lietuvos gamta yra nuolanki, rami ir darni. Jis slepia daugybę paslėptų lobių, kurie nėra pastebimi. Tas pats apibūdinimas tinka ir lietuviškai virtuvei bei jos ingredientams. Restoranas PACAI siekia atrasti šiuos paslėptus brangakmenius ir pateikti juos taip, kad lėkštėje matytųsi tikrasis ingredientų spindesys.

Apie restoraną

Raktas į autentišką skonį slypi paprastume ir tuo pačiu išraiškinguose bei savituose vietinių ingredientų, tokių kaip kmynai, krapai, krienai ir daugelis kitų, aromatuose. Keičiantis metų laikams, mūsų gamta siūlo įvairiausių aromatų ir tekstūrų, leidžiančių mums būti smalsiems ir be perstojo tyrinėti virtuvėje. Mūsų šefus įkvėpė Šiaurės ir Lietuvos virtuvės koncepcija, kuri skatina kurti novatoriškus ir originalius skonius.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

SPURGA

Lydytas sūris | rūkytas upėtakis | krapai.

ELNIENOS TATAKI

Bruknės šampano acte | voveraitės | kmynai | svogūnų karamelė.

ARBA

TUNO TATAKI

Krienai | krapai | rauginta ropė.

ANTIENA

Slyvos | obuoliai | verbena.

ARBA

OTAS

Kopūstas glazūruotas riešutų sviestu ir amaro | šeivamedžio uogos | vištienos beurre blanc.

BARAVYKŲ LEDAI

Obuolienės ir kakavos keksas | viskio ir šokolado padažas | grikiai.

Didžioji g. 7-1, Vilnius

Virtuvės šefė – Goda Juknaitė

Rezervacijai:

+370 (0-633) 80287

restaurant@hotelpacai.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 12:00 – 15:00 ir 17:00 – 22:00

Galerija