Restoranas „Neringa“ – vienas ryškiausių XX amžiaus 6-ojo dešimtmečio lietuviškos architektūros kūrinių. Nuo pat įsikūrimo tai buvo kultinė bohemos, inteligentijos susibūrimo vieta, o savo dvasią, stilių ir interjerą restoranas išsaugojo iki šių dienų.
Restorano „Neringa“ šefė Honorata Lyndo yra daugelio Lietuvos ir tarptautinių gastronominių konkursų laureatė ir nugalėtoja, Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVK) narė. Idėjų savo patiekalams ji semiasi iš gamtos ir įvairiausių parodų bei konkursų, kuriuose dalyvauja. Vienas iš mėgstamiausių Honoratos patiekalų yra antiena, kurią rasite „Neringos“ meniu. Restorano šefės moto: „Jeigu tau kažkas nepavyko, reiškia per mažai stengeisi. Daryk, kartok, eksperimentuok, nesustok!“. Būtent tokia ideologija atsispindi Restorano „Neringa“ meniu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
LENGVAI RŪKYTAS KIAULIENOS KARKOS SLĖGTAINIS
Burokėlių ir obuolių kremas | burokėlių tulle.
ŽEMOJE TEMPERATŪROJE KEPTA STERKO FILĖ
Gelteklė | salierų piure | marinuoti obuoliai | fermentuoto saliero šaknies padažas.
MORKŲ PYRAGAS
Vanilinis kremas | šaltalankių gelis | padažas.
Gedimino pr. 23, Vilnius
Virtuvės šefė – Honorata Lyndo
Rezervacijai:
+370 6781 5569
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 11:00 – 21:00