Europietiškos virtuvės restoranas NARUTIS dauguma produktų gauna iš vietinių Lietuvos gamintojų ir ūkių, todėl maistas visada šviežias ir kokybiškas. 40 vietų restorane su langais į pagrindinę Senamiesčio gatvę – elegantiškos bordo ir imbiero spalvos, XVIII a. freskos ir unikalūs paveikslai. Dėmesingas aptarnavimas sukuria komforto atmosferą verslo pietums, pasimatymui ar gurmaniškai vakarienei su draugais.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
ŠEFO KOMPLIMENTAS
RŪKYTAS UNGURYS
Greipfrutų drebučiai | saldžių bulvių šienas | filadelfijos sūrio padažas.
JAUTUKO ŽANDAS
Bulvių salierų šimtalapis | burokėliai | spanguolių | alaus padažas.
DESERTAS
Rudens gėrybių trio.
Pilies g. 24, Vilnius
Virtuvės šefas – Deividas Abramenka
Rezervacijai:
+370 687 14 163
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 11:00 – 22:00