„Monist“ vietos gėrybių bei kasdienio maisto įkvėptas meniu visada patiekiamas moderniai, o jo tikrumą lemia tiek lietuviškos tradicijos, tiek noras sugrąžinti emociją patiekalams. Restorano komandos tikslas, kad kiekvienas restorano svečias pažintų ne tik prabangius, išliaupsintus produktus, bet ir galbūt visai nevertinamus, tačiau tiek maistinėmis, tiek skoninėmis savybėmis labai vertingus ingredientus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
MARINUOTAS UPĖTAKIS
Rūgštynių ledai | svarainiai | obuoliai.
PUTPELĖ
Burokėlių šimtalapis | baravykai | paukštienos ir kadagių jus.
ŽAGARĖLIS
Keptų obuolių ledai | deginto sviesto kremas.
Vytauto 88A, Palanga
Virtuvės šefė – Eglė Kaminskaitė
Rezervacijai:
+370 6698 0010
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 16:00 – 20:00