restaurant-cover

Monist

„Monist“ vietos gėrybių bei kasdienio maisto įkvėptas meniu visada patiekiamas moderniai, o jo tikrumą lemia tiek lietuviškos tradicijos, tiek noras sugrąžinti emociją patiekalams. Restorano komandos tikslas, kad kiekvienas restorano svečias pažintų ne tik prabangius, išliaupsintus produktus, bet ir galbūt visai nevertinamus, tačiau tiek maistinėmis, tiek skoninėmis savybėmis labai vertingus ingredientus.

Apie restoraną

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

MARINUOTAS UPĖTAKIS

Rūgštynių ledai | svarainiai | obuoliai.

PUTPELĖ

Burokėlių šimtalapis | baravykai | paukštienos ir kadagių jus.

ŽAGARĖLIS

Keptų obuolių ledai | deginto sviesto kremas.

Vytauto 88A, Palanga

Virtuvės šefė – Eglė Kaminskaitė

Rezervacijai:

+370 6698 0010

restoranas@monist.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 16:00 – 20:00

Galerija