Restoranas MIŠKE įsikūręs unikalioje Anykščių šilelio aplinkoje, tad MIŠKO motyvai atsispindi ne tik supančioje gamtoje, bet ir restorano interjero detalėse, bei žinoma patiekaluose. Nors tai europietiškos virtuvės restoranas, tačiau patiekaluose naudojamos miško, gamtos ir namų virtuvės motyvai – kas klientams sukuria namų ir šeimos jausmą. Nes MIŠKE – ŠEIMOMS IR ISTORIJOMS!
MIŠKE didelį dėmesį skiriame ir šviežiai, vietinei produkcijai. Naudojame regiono ūkininkų produkciją, o dalį šviežių daržovių ir vaisių užsiauginame ir savo EKO darže.
Pačiame meniu virtuvės šefė naudoja tik vietinių ūkių ir tiekėjų produktus. Meniu atspindi "Lietuviškų skonių" tematiką: nuo Anykščių šilelio grybų iki tradicinio saldėsio narstukų.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
KEPINTO ČESNAKO IR SŪRIŲ SRIUBA
Žemoje temperatūroje ruoštas svogūnas | svogūnų tyrė | duonelė.
NAMINIAI BULVINUKAI
Anykščių šilelio baravykų padažas | alyvuogių žemė.
ELNIENA
Laukiniai brokoliai | jaunų bulvyčių ir rozmarino duetas | Demi Glace padažas.
NARSTUKAI
Cukraus dulksna | naminė sūri karamelė.
Vilniaus g. 80, Anykščiai
Virtuvės šefė – Giedrė Palubinskaitė
Rezervacijai:
+370 6855 1990
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 13:00 – 22:00