„MILILITRAI” – miesto širdyje esanti erdvė savo unikalia saviraiška – dizainu, skoniais ir komunikacija, pelniusi daugybės žmonių komplimentus bei prisirišimą. Nuo pat pirmų dienų kalbėdami apie žmonių kuriamų istorijų svarbą – draugystę išskyrę pagrindiniu argumentu. Restorano vizija siejama su modernia japonų virtuve. Siekiame būti ta vieta, kurią aplankyti verta, jei pageidaujama unikalaus maisto bei gėrimų kokybės, išskirtinumo ir atmosferos derinio.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
MOLIŪGO GABALĖLIAI KEPTI TEMPUROJE
Medus | schichimi prieskoniai | kalendra | citrusinė soja.
LAŠIŠOS TATAKI
Garstyčių – miso padažas | garstyčių grūdeliai | vasabi kotelių salsa | daikono ridikai | balzamiko redukcija.
BLUEFIN TUNO SAŠIMI GABALĖLIAI
Obuoliai | ožkos sūris | moliūgų sėklų aliejus | moliūgų sėklos | ryžių acto užpilas.
UNGURIO MAKI SUŠI 4VNT. SU DVIEM BŪDAIS RUOŠTU UNGURIU (GRILL IR TEMPURA)
Agurkas | ponzu kremas | sutirštinta saldi soja | pelėtrūno žolė.
ŠOKOLADINIS TORTAS SU JUODŲJŲ SERBENTŲ BALZAMU
Vilniaus g. 33, Vilnius
Virtuvės šefas – Tadas Mileris
Rezervacijai:
+370 619 31 318
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 17:00 – 23:00
VI – VIII 14:00 – 22:00